Libnet.ro
UNICEF

09:17

Anul trecut, in Germania au sosit mai multi romani decat sirieni

Adevărul Adevărul,
Anul trecut, in Germania au sosit mai multi romani decat sirieni

Germania e in continuare o destinatie atractiva pentru emigranti. Romanii au fost in 2017, dintre cetatenii statelor UE, cei mai numerosi imigranti in Germania. continuă pe Adevărul

Anul trecut, n Germania au venit mai multi romni dect sirieni (DW)

Romanii au fost in 2017, dintre cetatenii statelor UE, cei mai numerosi imigranti in Germania, scrie Deutsche Welle.

Nici Merkel nu se astepta la asa ceva: Cei mai multi migranti care au ajuns anul trecut in Germania nu sunt sirieni, ci... ROMANI! (FOTO)

Cifre suprinzatoare privind migrantii care au ajuns anul trecut in cea mai importanta tara din UE. Romania a fost, in 2017, tara care a trimis cel mai mare numar de migranti in Germania, devansand inclusiv.

Studiu: Multi romani de la oras nu stiu ca au pensie privata Pilonul II! La ce sume au ajuns unii dintre ei?

Pilonul II de pensii este oarecum popular printre romani - 86% dintre participantii la un studiu derulat in mediul urban spun ca au auzit de existenta lui. In schimb, doar 60% se declara contributori la acest sistem. Pe de alta parte, cei mai multi nu.

Cum au performat companiile de stat anul trecut. Profitul net a atins nivelul maxim al perioadei post-criza

Profitul net al companiilor de stat din Romania a atins anul trecut nivelul maxim al perioadei post-criza, insa exista in continuare un ecart de rentabilitate in comparatie cu firmele din sectorul privat, care reflecta capacitatea mai redusa de gestionare eficienta a resurselor in sectorul public, arata o analiza realizata de Consiliului Fiscal.

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )