Libnet.ro
UNICEF

09:45

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

B1 B1,
Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din. continuă pe B1

Masini gratis de la Dacia? Veste bomba pentru soferii romani: Da, chiar e adevarat, uite aici ce trebuie sa verifici urgent...

O modalitate prin care poti cupara un autovehicul mult mei ieftin este sa participi la licitatiile ANAF. Toate masinile care participa la licitatie au fost confiscate de ANAF si au preturi modice, astfel ca ai.

Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Anumite persoane ar puteabeneficia de mai multe zile de concediu. Deputatul Matei Dobrovie intentioneaza sa modifice Legea. Astfel, concediul paternal ar putea creste de la cinci zile, cat este in.

Be EU: Schimbari radicale pentru fermierii romani

Politica agricola a Uniunii Europene se va schimba in perioada urmatoare in mod radical. Statele membre vor putea sa aleaga domenii spre care sa achizitioneze mai multi bani pentru subventii, in functie de ne.

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

De frica Legii Insolventei |Mai multi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Televiziunea are datorii uriase la bugetul de stat

Directorul postului de stiri Realitatea TV, Edward Pastia, Octavian Hoandra si alte persoane au depus actele pentru inscrierea Partidului Realitatea, anuntat recent de Cozmin Gusa. Dosarul a fost inregistrat pe.

TEST. Poti sa spui ASTA timp de sapte secunde respectand cerintele testului? Cei mai multi oameni nu reusesc!

Cele mai simple lucruri, la care nici nu ne-am gandit, sunt adevarate provocari pe care 99% din oameni nu le pot rezolva. Unui englez i-a venit o idee nastrusnica: a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Nimeni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )