Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Prima Casa s-a transformat in programul O familie, o casa. Pentru a accesa acest program trebuie sa indeplinesti mai multe criterii. Conform proiectului, cei ce se incadreaza in acest tip. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astazi Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica la Zalau ca votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astazi Romania si va avea un efect mult mai mare decat.

Avertismentul unui sociolog pentru cei care n-au votat: Du-te ACUM. Seara vor fi niste cozi mari

Sociologul Barbu Mateescu, spune, in contextul cozilor care se consemneaza la foarte multe sectii din tara si strainatate, ca spre seara inghesuiala va fi si mai mare.

Codul Rutier s-a schimbat! Amenzi usturatoare pentru soferii care fac asta la volan

Noul Cod Rutier care a intrat in vigoare la inceputul anului 2019 prevede amenzi mult mai mari pentru cei care sunt prinsi vorbind la telefon in timp ce conduc masina. Astfel, pentru anul in curs, soferii care.

Alegeri europarlamentare: primul roman care a votat are un mesaj extrem de important pentru toti

La aceste alegeri europarlamentare, sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00. Totusi, nu cei din Romania au fost primii care sa voteze, ci cativa romani din Noua Zeelanda. Unul dintre acestia are si un mesaj deosebit pentru toti ceilalti. La alegerile europarlamentare, romanii isi exprima votul cu privire la candidatii pe care tara [] .

Ministrul Andronescu: Am votat cu speranta ca cei care merg acolo ne vor reprezenta si vor sluji Romania

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat, duminica, ca a votat cu speranta ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European sa slujeasca tara asa cum trebuie, potrivit.

Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Un economist aduce vesti proaste celor care cotizeaza la pilonul 1 de pensii. Ordonanta de Urgenta 114, care permite incetarea platii la pilonul 2 si transferul a 3,75% din venit la sistemul public de pensii distruge un proiect si genereaza si mai mult risc sistemic si dezechilibre macroeconomice ireversibile, sustine Cristian Paun. Vesti proaste despre [] .

Emil Boc: Am VOTAT pentru cei care pot asigura parcursul european al Romaniei. ii indemn pe toti sa faca un efort. Deciziile majore in democratie se iau prin vot

Primarul orasului Cluj-Napoca, emil Boc, a fost duminica dimineata sa voteze. Edilul a declarat ca a pus stampila pe cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al Romaniei. Am votat pentru.

Sentinta lui Dragnea, jucata la casele de pariuri. Care va fi efectul asupra Justitiei?

Sentinta definitiva in dosarul Angajari fictive la Directia Copilului Teleorman este asteptata astazi la Curtea Suprema. Casele de pariuri au profitat de interesul iscat de acest subiect si ofera cote avantajoase pentru cei care vor miza pe o condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Inspectoratele scolare au primit planul de scolarizare cu locurile de la liceu/ Ecaterina Andronescu: Cei care iau note sub 5 sa nu mai fie in licee, sa mearga spre scoli profesionale

Ministerul Educatiei a trimis planul de scolarizare la fiecare inspectorat scolar in parte. Inspectoratele urmeaza sa publice in perioada urmatoare brosura cu locurile de la admiterea la liceu. Planul de scolarizare a fost aprobat pe baza cifrei de scolarizare pentru anul scolar 2019-2020, stabilita de Guvern la sfarsitul lunii aprilie. Ministerul Educatiei aloca anul acesta 134. 600 de locuri pentru liceu, mai putin cu 30. 400 fata de anul trecut, cand cifra de scolarizare era de 165.

Constantin (Pro Romania): Acum avem ocazia cu totii cei care mergem la vot sa indreptam tot ce s-a intamplat rau in acesti doi ani si jumatate

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele Pro Romania, a declarat, duminica, ca voteaza pentru Romania, pentru profesionisti aflati in functii importante in stat atat in tara, cat si peste hotare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )