Libnet.ro
UNICEF

20:31

Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Playtech Playtech,
Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Un economist aduce vesti proaste celor care cotizeaza la pilonul 1 de pensii. Ordonanta de Urgenta 114, care permite incetarea platii la pilonul 2 si transferul a 3,75% din venit la sistemul public de pensii distruge un proiect si genereaza si mai mult risc sistemic si dezechilibre macroeconomice ireversibile, sustine Cristian Paun. Vesti proaste despre [] . continuă pe Playtech

Paun: Pilonul 1 de pensii este o iluzie. Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd. Pilonul 2 trebuie sustinut VIDEO

Pilonul 1 de pensii este o iluzie si o mare magarie pe care vad ca nimeni nu vrea sa o puna in discutie macar pe partea de sustenabilitate in urmatorii zeci de ani, sustine economistul Cristian Paun, profesor la ASE.

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

Vesti proaste pentru bugetari. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite doar in extrasezon

Bugetarii vor primi din partea statului tichete de vacanta si anul acesta, dar ele ar putea fi folosite doar in extrasezon. Cu alte cuvinte, ei ar putea fi nevoiti sa se bucure de beneficiile primite din partea statului nu in perioada concediilor, ci, posibil, doar din septembrie incolo. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astazi Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica la Zalau ca votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astazi Romania si va avea un efect mult mai mare decat.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Prima Casa s-a transformat in programul O familie, o casa. Pentru a accesa acest program trebuie sa indeplinesti mai multe criterii. Conform proiectului, cei ce se incadreaza in acest tip.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Ministrul Andronescu: Am votat cu speranta ca cei care merg acolo ne vor reprezenta si vor sluji Romania

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat, duminica, ca a votat cu speranta ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European sa slujeasca tara asa cum trebuie, potrivit.

Avertismentul unui sociolog pentru cei care n-au votat: Du-te ACUM. Seara vor fi niste cozi mari

Sociologul Barbu Mateescu, spune, in contextul cozilor care se consemneaza la foarte multe sectii din tara si strainatate, ca spre seara inghesuiala va fi si mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3457 seconds )