Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt important pentru soferii bucuresteni

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru soferii bucuresteni

Primaria Capitalei anunta ca incepand din noaptea de sambata spre duminica si in cursul zilei de duminica se vor desfasura lucrari de reparatii in carosabil pe DN1 Bucuresti-Ploiesti, tronsonul. continuă pe Antena3

Anunt important pentru mii de romani. Peste cateva zile nu se mai pot cere despagubiri

Fostii proprietari de imobile nationalizate si mostenitorii acestora, care au formulat notificari in temeiul Legii nr. 10/2001 si ale caror dosare se aflau inregistrate la Autoritatea Nationala pentru.

Rovana Plumb, anunt important pentru romani. Investitii de 114 milioane de euro in sistemul educational

Contracte extrem de importante au fost semnate in aceasta saptamana de statul roman. Ministerul Educatiei a semnat doua contracte de finantare, pe fonduri europene, in valoare toatala de 114 milioane de.

Anunt important pentru profesori: Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si Bucuresti

Numarul posturilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi suplimentat in 11 judete si in municipiul Bucuresti cu 1. 336, a declarat prim-ministrul Viorica.

SOC in muzica populara! FUEGO, in lacrimi! Este vorba despre marea cantareata IRINA LOGHIN! Anunt cutremurator pentru fani

Indragitul cantaret Fuego a recunoscut respectul pe care il poarta pentru marea cantareata Irina Loghin! Recent, acesta a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )