Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vanzarea testelor rapide pentru COVID-19 in farmaciile din Romania, interzisa de Agentia Medicamentului deoarece testele sunt de uz profesional Testele pot fi vandute online

Hotnews Hotnews,
 Vanzarea testelor rapide pentru COVID-19 in farmaciile din Romania, interzisa de Agentia Medicamentului deoarece testele sunt de uz profesional Testele pot fi vandute online

Testele rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 nu pot fi vandute in farmaciile din Romania, deoarece sunt teste pentru uz profesional, iar atat timp cat testele rapide nu sunt utilizate de catre profesionisti, asa cum producatorul mentioneaza in instructiunile de utilizare, rezultatele pot fi compromise, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale. in schimb, testele rapide vor putea fi comercializate in continuare online, deoarece nu exista prevederi legale care sa interzica aceasta practica, dar Agentia Medicamentului recomanda ca ele sa fie vandute in mediul online numai cu precizarea ca sunt doar pentru uz profesional. continuă pe Hotnews

Revolut lanseaza functionalitatea Rewards si pentru utilizatorii Standard din Romania

Revolut a lansat functionalitatea Rewards pentru toti utilizatorii din Romania, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achizitiona cadouri celor dragi la preturi preferentiale in sezonul de cumparaturi.

Vin ninsorile! Cod Galben de vreme rea pentru 11 judete din Romania!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari de vreme rea, cod galben, in 11 judete Al.

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

COORDONATORUL CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID DIN ROMANIA: Vaccinul va fi gratuit si nu va fi conditionat sau obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat sambata la Digi24 ca strategia de vaccinare a Romaniei este finalizata. Autoritatile asteapta aprobarea vaccinului de catre autoritatile internationale si distribuirea acestuia pentru a putea incepe imunizarea.

Ce salarii au profesorii din Romania. Cat castiga un debutant vs un dascal cu experienta

Meseria de profesor este din in ce mai dorita de catre romani. Ofera anumite beneficii ce nu le pot gasi la oricare alt job. De exemplu, lucrand pentru stat, salariul este asigurat luna de luna, fara a iti face griji daca esti platit sau nu. De asemenea, la sfarsitul unui an scolar beneficiezi de tichete .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand .

Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toata Romania il sustine. Ce vrea de la ea

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune din Romania, iar suma incasata de acesta a fost mereu o controversa in presa. Dan Negru are acum o super-provocare pentru Andreea Esca si toata tara il sustine. Trebuie sa afli si tu despre ce este vorba. Dan Negru e pregatit sa isi arate fluturasul de .

Decizie de ultima ora: ce se intampla cu scolile din Romania. Judecatorii au dat verdictul

Decizie socanta in cazul suspendarii cursurilor fata in fata din Iasi. Tribunalul din oras a stabilit joi ca decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de a suspenda cursurile ccolare a fost nelegala. Decizie partiala in cazul suspendarii cursurilor in Iasi in cursul zilei de ieri, Judecatorii au decis anularea partiala a hotararii din 4 .

Comoara din Romania descoperita de doi barbati. Au furat-o dintr-o casa

O adevarata comoara a fost furata de doi barbati din Gherla. Acestia au furat de la rudele lor nu mai putin de 115 monede de aur. Politistii au deschis un dosar penal. Doi barbati sunt acuzati de furt dupa ce au disparut cu o adevarata comoara din casa unor rude Doi barbati sunt cercetati pentru .

MEC lanseaza primul eveniment care deschide consultarea publica pentru elaborarea Strategiei pentru Digitalizarea Educatiei din Romania

Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza vineri, 20 noiembrie,primul eveniment care deschide consultarea publica pentru elaborareaStrategiei pentru Digitalizarea Educatiei din Romania 2021-2027 - SMART-Edu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )