Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Playtech Playtech,
Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula . continuă pe Playtech

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

Veste crunta pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla. Ce au decis autoritatile

Pretul carnii este pe pragul de a se scumpi. Acesta decizie luata de autoritati ar putea dubla pretul carnii, fiind o veste crunta pentru romanii iubitori de mezeluri. Cum s-a ajuns la o asa decizie? Veste crunta pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla Cresterea pretului pentru achizitionarea de carne ar putea sa se dubleze .

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

Cum arata Bianca Dragusanu, dupa ce s-a operat pentru a noua oara. Lumea de pe strada s-a uitat lung

Bianca Dragusanu s-a operat pentru a noua oara, iar efectele se vad imediat. Se pare ca frumoasa blondina da semne ca nu a reusit sa scape definitiv de problemele de la picioare, iar recent, aceasta ar fi suferit cea de-a noua interventie chirurgicala. Cum arata Bianca Dragusanu, dupa ce s-a operat pentru a noua oara .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )