Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Antena3 Antena3,
Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Seful Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Buica,spune ca se asteapta si de aceasta data la cozi la sectiile de votare din strainatate. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt ingrijorator: Vor fi dati afara in 48 de ore!. Cine va ramane fara loc de munca

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a facut un anunt ingrijorator, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal. Cine va ramana fara loc de munca in urmatoarele 48 de ore? Rares Bogdan a facut un anunt ingrijorator Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si .

Mircea Badea, despre scenariul alegerilor: Daca intra Mircea Diaconu in turul doi, e dauna totala!

Mai sunt 9 zile pana la primul tur al alegerilor prezidentiale. Campania este in plina desfasurare, iar cei 14 candidati care se vor regasi pe listele de vot pe 10 noiembrie inca mai au timp sa convinga romanii sa ii voteze. in contextul alegerilor, Mircea Badea spus joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza zilei ca .

2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, desi inca nu se stie cine vor fi cei doi candidati care ajung in aceasta faza a procesului electoral.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a votat, prin corespondenta, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Mihalache: Este mai simplu si mai elegant decat poate cineva sa isi imagineze (GALERIE FOTO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a votat, miercuri, prin corespondenta, la primul tur al alegerilor prezidentiale, pentru care urnele din tara se vor deschide abia in 10.

SONDAJ Cu cine intentionati sa votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale a intrat pe ultima suta de metri. Cu o saptamana inaintea primului tur de scrutin, cu cine intentionati sa votati in aceasta faza a alegerilor?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum arata calculele si strategia PSD cu o saptamana inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale

Pentru prima data in istoria PSD tinta, la alegerile prezidentiale din noiembrie, este de a intra in turul doi. Cu acest target si cu un candidat caruia zilele ii sunt numarate la sefia partidului campania facuta de liderii social democrati a fost una lipsita de vitalitate si efervescenta. Premierul demis si candidatul Viorica Dancila a batut tara in lung si lat, intr-o campanie clasica la firul ierbii insotita doar de consilierii proprii si de singurul social-democrat care i-a ramas alaturi, Mihai Fifor.

SONDAJ. Cu cine veti vota in primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 decembrie?

Campania pentru alegerile prezidentiale e in plin toi, desi mai nimeni nu observa. 14 candidati asipira la functia de sef al statului Printre candidati se numara actualul presedinte al Romaniei, Klaus.

Marius Pieleanu, despre votul pentru prezidentiale: PNL - 32-34%, PSD - 28-30%, USR - 18-20%

Marius Pileanu a prezentat la Punctul de intalnire o sinteza sociologica a sondajelor publice legate de alegerile prezidentiale. Ne asteptam la o participare mare la vot. Stim ca iesirea PSD de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )