Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anunt ingrijorator pentru Simona Halep: Se poate ajunge la interventie chirurgicala

România Liberă România Liberă,
Anunt ingrijorator pentru Simona Halep: Se poate ajunge la interventie chirurgicala

Simona Halep 26 de ani) se pregateste sa revina pe primul loc in ierarhia mondiala, dar vestile pri. continuă pe România Liberă

Simona Halep: Anunt ingrijorator al romancei, dupa victoriile de la Doha

Simona Halep a inceput perfect turneul de la Doha, calificandu-se in sferturi. Din pacate, constante.

CTP, anunt ingrijorator, dupa retragerea Simonei Halep de la Doha: Este punctul slab al ei...

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, vineri seara, dupa ce a invins-o in sferturi pe Catherine Bellis SUA), cu 6-0, 6-4, a anuntat site-ul WTA. Halep,.

Anunt ingrijorator de la NASA: Va LOVI Pamantul si nu exista masura de prevenire!

Astronomii de la agentia americana NASA au facut un anunt ingrijorator! in zilele urmatoare, sustin acestia, Pamantul va fi lovit de o furtuna solara. Oamenii de stiinta sustin ca furtuna a.

Lovitura de teatru! Simona Halep se retrage de la Doha si nu va mai juca semifinala cu Garbine Muguruza

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha, dar nu va mai juca contra Garbinei Muguruza pentru a ajunge in finala.

Simona Halep nu va participa la turneele WTA din aceasta saptamana. Ele sunt romancele carora trebuie sa le tinem pumnii

Simona Halep, nr 2 WTA, nu poate lua parte la turneul din Dubai, care incepe astazi, fiindca este inca accidentata. in turul I, Sorana Cirstea va intalni o jucatoare venita din calificari, Mihaela B.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

ANALIZA Cum pot genera Simona Halep si Roger Federer o situatie rara in tenisul mondial. Doar de cinci ori s-a intamplat asta in istorie

Simona Halep si Roger Federer sunt foarte aproape de a influenta situatia actuala din tenisul mondial, lucru care se poate intampla chiar zilele acestaa.

Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Calificata in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a trebuit sa se retraga din turneu din cauza unei accidentari la picior. Dupa ce a efectuat un RMN, rezultatele au aratat ca jucatoarea.

Meci pentru marea finala! Cand are loc intalnirea dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, in semifinale la Doha

Simona Halep mai are un pas de facut pentru a juca finala turneului de la Doha, urmand a evolua sambata impotriva Garbinei Muguruza.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha. Continua lupta pentru numarul 1 mondial

Simona Halep s-a impus vineri in fata americancei Catherine Bellis si a acces in faza semifinalelor turneului de la Doha. in caz ca Wozniacki nu va reusi aceeasi performanta, romanca va reveni pe primul loc du.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )