Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep: Anunt ingrijorator al romancei, dupa victoriile de la Doha

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: Anunt ingrijorator al romancei, dupa victoriile de la Doha

Simona Halep a inceput perfect turneul de la Doha, calificandu-se in sferturi. Din pacate, constante. continuă pe România Liberă

Simona Halep, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu turneul de la Doha

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toti fanii de laDoha. Romanca de pe locul 2 WTA a specificat la conferinta de presa ca va juca in turneul din Qatar. Voi juca la acest turneu. inca mai.

Simona Halep s-a retras de la Doha dupa calificarea in semifinalele turneului

UPDATE 21:00:Simona Halep s-a retras din semifinale turneului de la Doha acuzand o accidentare la picior si nu va mai reveni nici numar 1 mondial dupa ce si Caroline Wozniacki a reusit sa ajunga in semifin.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, imediat dupa ce se calificase in semifinala !

Abia calificata, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se.

Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Calificata in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a trebuit sa se retraga din turneu din cauza unei accidentari la picior. Dupa ce a efectuat un RMN, rezultatele au aratat ca jucatoarea.

VIDEO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Doha si cu ce mare rivala s-a tinut de glume

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Doha, prima competitie la care participa dupa ce ajucat finala la Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha. Continua lupta pentru numarul 1 mondial

Simona Halep s-a impus vineri in fata americancei Catherine Bellis si a acces in faza semifinalelor turneului de la Doha. in caz ca Wozniacki nu va reusi aceeasi performanta, romanca va reveni pe primul loc du.

Simona Halep a trecut ca un tavalug spre semifinalele turneului de la Doha. Lectie de tenis impotriva americancei CiCi Bellis

Simona Halep n-a avut nicio emotie in partida cu americanca CiCi Bellis, pe care a invins-o fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Doha.

Ma simt batrana! Ce a determinat-o pe Simona Halep sa faca aceasta afirmatie la Doha

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni pe americanca Cici Bellis.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 5-2

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )