Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anunt oficial: cand apare sezonul 4 din Casa de Papel pe Netflix

Playtech Playtech,
Anunt oficial: cand apare sezonul 4 din Casa de Papel pe Netflix

Casa de Papel este unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma, iar sezonul 4 va aparea destul de curand pe Netflix. Netflix a anuntat oficial premiera sezonului 4 din mult-asteptatul. continuă pe Playtech

De la cearta, la ras! Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei au socat-o si pe Andreea Mantea

Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei a ajuns la un alt nivel. Daca inainte se certau pe tabere, acum fiecare isi vede interesul, astfel ca discutiile intre ele au inceput sa fie din ce in ce mai multe. Cine a stricat linistea de pe platourile show-ului si care a fost marul discordiei de data .

Cand incepe noul sezon La Casa de Papel: Nici macar Profesorul nu se asteapta la un asemenea haos. Primele imagini cu actorii VIDEO

Pe pagina oficiala de Facebook a serialului Netflix La Casa de Papel au fost publicate data la care va incepe noul sezon al productiei si un teaser care ii prezinta pe actori.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )