Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNT OFICIAL: CEZ vinde activele din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUNT OFICIAL: CEZ vinde activele din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Grupul ceh de utilitati CEZ si-a planificat vanzarea activelor din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia, ca parte a strategiei de a se concentra pe piata din Cehia, a declarat, luni, CEO-ul companiei, Daniel Benes, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

CEZ anunta ca vrea sa vanda companiile din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Grupul ceh de utilitati CEZ si-a planificat vanzarea activelor din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia, ca parte a strategiei de a se concentra pe piata din Cehia, a declarat, luni, CEO-ul companiei, Daniel Benes, potrivit Reuters, preluat de Agerpres.

GRUPUL CEZ: Plecarea din Romania nu priveste piata locala

Planul CEZ de a vinde activele din tara noastra nu are legatura cu piata locala, ci face parte din strategia companiei-mama care priveste mai multe tari, insa nu exista o presiune de retragere a investitiilor intr-un timp scurt.

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Musetescu (ASE): Dobanzile din Romania sunt mai mari decat in Germania pentru ca economia este mai saraca

Noi cand ne uitam la reglementare si incercam sa aducem dobanzile din Germania in Romania, este oarecum similar cu incercarea de a creste salariile din Romania la nivelul celor din Germania, a declarat Radu Musetescu, profesor ASE, intr-o conferinta organizata de FinMedia. Potrivit acestuia, este dezirabil, dar probabil ca efectele vor fi din ce in ce mai nefaste.

MAI, date de ULTIMA ORA despre INCIDENTE la sectiile de vot din Romania: LISTA tentativelor de fraudare (VIDEO)

In contextul desfasurarii alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European si Referendumul national, la sediul MAI, purtatorul de cuvant comisar-sef de politie Monica Dajbog a sustinut o.

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Tot mai multe tari din Europa de vest doresc sa impuna restrictii pentru matinile care merg cu motorina. Printre acestea se afla Germania, Spania si Italia.

Oprisan ii cere oficial demisia lui Dragnea din fruntea PSD: Cifrele de la iesirea din sectiile de vot, dar si sentimentul general al electoratului ne dau masura esecului conducerii sale

Marian Oprisan, vicepresedintele PSD, i-a solicitat oficial demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, in conditiile in care cifrele de la iesirea din sectiile de vot, dar si sentimentul general al.

Bloomberg: Cel mai puternic om din Romania merge la puscarie. Stirea cu condamnarea lui Dragnea, in marile publicatii straine

Liderul de facto al Romaniei a fost trimis la puscarie pentru trei ani si jumatate pentru coruptie, decizia zguduind guvernarea ce a intrat in conflict cu UE din cauza diminuarii independentei justitiei, Bloomberg.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului din Romania: O demonstratie a faptului ca ROMANII SUNT PROFUND PROEUROPENI!

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, saluta prezenta impresionanta a romanilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Oficialul de la Bruxelles afirma ca romanii au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )