Libnet.ro
UNICEF

07:46

Bloomberg: Cel mai puternic om din Romania merge la puscarie. Stirea cu condamnarea lui Dragnea, in marile publicatii straine

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Cel mai puternic om din Romania merge la puscarie. Stirea cu condamnarea lui Dragnea, in marile publicatii straine

Liderul de facto al Romaniei a fost trimis la puscarie pentru trei ani si jumatate pentru coruptie, decizia zguduind guvernarea ce a intrat in conflict cu UE din cauza diminuarii independentei justitiei, Bloomberg. continuă pe Hotnews

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Condamnarea lui Dragnea, in presa straina: Euronews, Bloomberg si AFP scriu despre incarcerarea liderului PSD - Cel mai puternic politician roman merge la inchisoare pentru coruptie

Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a avut ecou si in presa straina. Euronews transmite ca cel mai puternic politician roman a fost trimis la inchisoare. Sursa citata aminteste ca Romania est.

Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

Nu e finala Champions League, nu e titlul de campioana in Spania sau Anglia, ci e meciul de promovare in Premier League dintre Aston Villa si Derby County. Acesta este meciul care va fi cel mai profitabil din.

Cum voteaza cel mai sarac sat din tara. VIDEOREPORTAJ din inima Teleormanului: De bine, de rau macar astia ne-a mai dat ceva...

Necsesti, comuna din Teleorman la vreo 40 de km de Alexandria, e considerata de statistici drept cea mai saraca din tara, insa nu toti satenii sunt de acord cu datele de pe hartie. Cum sa fie? Daca tinem 30 de insi la ajutor social, jumate din comuna, spune suparat un tanar care recunoaste ca nu va merge la vot. Vor merge ceilalti. Altul spune ca va vota DA la Referendum si o apara pe Kovesi. Daca-i dai Justitiei in cap, ai terminat cu toti de aici. Dar de Dragnea ce parere are? Un baiat de nota zece. A facut ceva. Oameni nu prea mai sunt in sat, populatia e imbatranita, iar copiii au plecat care cum au putut pe afara pentru un trai mai bun. Ei stie ca noi votam cu PSD-ul, spune un barbat cu toti copiii plecati prin Spania si Anglia. Nu le place ce se intampla in tara, ca altfel nu plecau, recunoaste insa barbatul.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Reteaua de sanatate Regina Maria preia Spitalul Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii

Dupa trei ani de prezenta in Timisoara, Reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza expertiza medicala prin preluarea spitalului Premiere, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a tarii.

Cel mai mare retailer de fashion din lume are un nou CEO: Carlos Crespo, la conducerea Inditex

Inditex, cel mai mare lant de fashion retail din lume, care detine brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, va avea un nou CEO din luna iulie. Carlos Crespo a fost anterior COO si a fost numit de ownerul si presedintele Inditex, Pablo Isla, pentru a.

JON VOIGHT, DESPRE TRUMP: Cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln

Actorul Jon Voight sustine, in doua inregistrari video publicate pe contul sau de Twitter, ca Donald Trump este cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln.

Digi24: Cel mai scump medicament de pe piata costa 2 milioane de dolari. Ce trateaza

000 de dolari - atat costa cel mai scump medicament aflat in prezent pe piata, abia lansat de o companie elvetiana. Producatorul a spus ca pretul este justificat, deoarece o singura doza este suficienta pentru toata viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )