Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anunt oficial pentru toti pensionarii! Noile masuri se aplica de duminica, 17 noiembrie

Playtech Playtech,
Anunt oficial pentru toti pensionarii! Noile masuri se aplica de duminica, 17 noiembrie

Vesti noi pentru pensionari! Noi modificari la Legea 2632010 isi fac aparitia inca de pe data de 17 noiembrie. Despre ce este vorba si ce categorie de pensionari ar trebui sa fie interesata de noile schimbari? Vesti noi pentru pensionari! Noile masuri se aplica de duminica, 17 octombrie Noi reguli de pensionare in Romania intra . continuă pe Playtech

Ministrul Economiei, anunt important pentru toti bugetarii

Vesti de ultimmomentde la ministrul Economiei in privinta voucherelor de vacanta. Ministrul spune ca sumele pentru tichetele de vacanta pentru anul viitor vor fi prevazute in proiectul de buget.

Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Sunt imobile scoase la vanzare cu anii si nu le cumpara nimeni. Pe buna dreptate, caci, dupa ce timp de mai bine de 10 ani, preturile pe piata imobiliara au scazut continuu, in urmatoarele luni, se anunta dezastrul. Veste ingrijoratoare pentru romanii care vor sa cunoasca termenul de acasa. Anunt pentru romanii care vor sa .

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

Noul director Metrorex, anunt important pentru bucuresteni! Cand va fi, de fapt, gata metroul din Drumul Taberei

Noul director general al Metrorex anunta ca lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei vor fi gata abia in a doua jumatate a anului 2020, in acest moment fiind realizate in proportie de 87%. Anuntul a fost facut joi, cand s-a facut inaugurarea platii cu cardul contactless la metroul din Bucuresti. Metroul din Drumul .

ADRIAN TANASE (BVB): Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii sa economiseasca

Piata de capital nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii de a-si tine economiile, a declarat, sambata, in cadrul Forumului Investitorilor Individuali, Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )