Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Playtech Playtech,
Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Sunt imobile scoase la vanzare cu anii si nu le cumpara nimeni. Pe buna dreptate, caci, dupa ce timp de mai bine de 10 ani, preturile pe piata imobiliara au scazut continuu, in urmatoarele luni, se anunta dezastrul. Veste ingrijoratoare pentru romanii care vor sa cunoasca termenul de acasa. Anunt pentru romanii care vor sa . continuă pe Playtech

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

Noul director Metrorex, anunt important pentru bucuresteni! Cand va fi, de fapt, gata metroul din Drumul Taberei

Noul director general al Metrorex anunta ca lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei vor fi gata abia in a doua jumatate a anului 2020, in acest moment fiind realizate in proportie de 87%. Anuntul a fost facut joi, cand s-a facut inaugurarea platii cu cardul contactless la metroul din Bucuresti. Metroul din Drumul .

Andra, anunt important pentru fani: Prea multe lucruri ne despart, e timpul sa vorbim despre cele care ne unesc

Andra i-a anuntat ceva foarte important pe cei care o iubesc si care asteapta cu nerabdare inca o ocazie sa o mai vada. Iata mesajul superb al artistei! Cum si-a expus si mai tare iubirea pentru muzica? Andra, anunt pentru fani Andra a reusit ca de-a lungul anilor de cand este in vizorul tuturor sa-si .

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea .

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

Suma uriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate

Sumauriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate. Acestia au trimis in Romania anul trecut peste 2,7 miliarde de euro, ceea ce ne claseaza pe locul doi in Europa la acest.

Ce a spus Cristina Ich despre casatoria cu Alex Piturca. Declaratiile care vor lua pe toata lumea prin surprindere

Cristina Ich a vorbit despre casatoria cu Alex Piturca. Aceasta a pus lucrurile cap la cap in mediul online si a explicat tuturor ceea ce crede ea despre legamantul in cauza pe care il asteapta toata lumea. Ce a spus vedeta? Se marita sau nu cu tatal copilului sau? Cristina Ich, despre casatoria cu Alex .

Stirile ProTV: Statul vrea sa-i ancheteze pe romanii care pun anunturi pe net. Risca sa se trezeasca cu politia la usa

Micile afaceri care se desfasoara mai ales pe platformele de anunturi vor fi verificate de inspectorii de la Protectia consumatorilor. Sunt vizate persoanele fizice, care vand diverse produse, sau presteaza servicii, in mod repetat, si isi cauta clientii, pe internet.

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Ghinion teribil. Top trei zodii care vor ramane singure pana la sfarsitul anului 2020

Anul 2020 nu aduce vesti bune pentru trei zodii din horoscop, intrucat vor fi urmarite de ghinion in plan amoros si vor ramane singure, potrivit a1. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )