Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Economiei, anunt important pentru toti bugetarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei, anunt important pentru toti bugetarii

Vesti de ultimmomentde la ministrul Economiei in privinta voucherelor de vacanta. Ministrul spune ca sumele pentru tichetele de vacanta pentru anul viitor vor fi prevazute in proiectul de buget. continuă pe Antena3

Noul director Metrorex, anunt important pentru bucuresteni! Cand va fi, de fapt, gata metroul din Drumul Taberei

Noul director general al Metrorex anunta ca lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei vor fi gata abia in a doua jumatate a anului 2020, in acest moment fiind realizate in proportie de 87%. Anuntul a fost facut joi, cand s-a facut inaugurarea platii cu cardul contactless la metroul din Bucuresti. Metroul din Drumul .

Anunt oficial pentru toti pensionarii! Noile masuri se aplica de duminica, 17 noiembrie

Vesti noi pentru pensionari! Noi modificari la Legea 2632010 isi fac aparitia inca de pe data de 17 noiembrie. Despre ce este vorba si ce categorie de pensionari ar trebui sa fie interesata de noile schimbari? Vesti noi pentru pensionari! Noile masuri se aplica de duminica, 17 octombrie Noi reguli de pensionare in Romania intra .

Ministrul Economiei, veste asteptata de toti romanii: Voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Avem o initiativa si pentru mediul privat

Ministrul Economiei sustine ca voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Anuntul a fost facut chiar la Antena 3. Mentinem voucherele de vacanta. Niciodata nu a fost problema renuntarii la vouche.

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimba. Anunt important de la ANM, dupa temperaturile anormale

Temperaturile urmeaza, din nou, sa sufere modificari, pentru ca vor ne asteapta valori cu mult mai scazute fata de cum ne-am obisnuit in ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbari din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul intregii tari. Specialistii ANM au facut un anunt cat se poate de important legat .

Romania-Suedia EURO 2020. Metrorex, anunt important pentru suporterii care merg pe stadion

Romania-Suedia EURO 2020 Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, conform unui comunicat Metrorex.

Ministrul Economiei va participa la AGA Electrica pentru a discuta bonusurile conducerii

Ministrul Economiei Virgil Popescu va participa joi la Adunarea Generala a Actionarilor de la Electrica in care se discuta o serie de clauze si bonusuri pentru administratori.

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic.

MINISTRUL ECONOMIEI: Mentinem voucherele de vacanta si in 2020

Voucherele de vacanta vor fi mentinute si in 2020, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu mentionand ca este examinata si solutia de a stimula utilizarea lor si in perioada de extrasezon. El invoca si un proiect de lege referitor la utilizarea voucherelor de vacanta si in mediul privat, iar deducerea se va face din impozitul pe profit.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Mentinem voucherele de vacanta, niciodata nu a fost problema renuntarii la ele

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a dat asigurari ca voucherele de vacanta vor fi mentinute in continuare, sumele necesare pentru acordarea acestor tichete bugetarilor urmand a fi prevazute proiectul de buget.

Ministrul Economiei anunta colaborare cu PSD si restul partidelor: Haideti sa ne eliberam de logica asta politica

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta ca va merge in Parlament si va cere sprijinul tuturor partidelor politice pentru marile proiecte ale Romaniei. Anuntul a fost facut la Antena 3. Pe lista scurta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2221 seconds )