Libnet.ro
UNICEF

05:15

Anunt de ultima ora al celor de la Telekom Romania

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora al celor de la Telekom Romania

Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile. Echipele noastre tehnice lucreaza in acest. continuă pe Antena3

A PICAT reteaua! Probleme in TELEKOM pentru majoritatea clientilor. Anunt de ULTIMA ORA al companiei (FOTO)

UPDATE: Anunt de ultima ora de la Telekom Romania. Oficialii companiei au venit cu noi precizari, estimand ca problemele tehnice ale retelei ar putea fi remediate luni seara. Ne pare rau pentru.

A PICAT reteaua! Probleme in TELEKOM pentru majoritatea clientilor. Anuntul de ULTIMA ORA al companiei (FOTO)

UPDATE: Anunt de ultima ora de la Telekom Romania. Oficialii companiei au venit cu noi precizari, estimand ca problemele tehnice ale retelei ar putea fi remediate luni seara. Ne pare rau pentru.

UPDATE3 Probleme tehnice la nivel national, luni, in reteaua mobila a Telekom Romania: Multi clienti nu au putut accesa serviciile de voce si date mobile

Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile. , se arata intr-un anunt publicat luni, 5 martie, ora 14:54, pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania n. a fostele Romtelecom si Cosmote). Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali. , se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii. UPDATE 16:52) Oficialii Telekom Romania pentru HotNews. ro: La acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza multi clienti la nivel national. ) Analizam in paralel impactul acestor probleme si vom reveni in cursul zilei de maine cu informatii suplimentare. UPDATE2 19:30) Telekom Romania a anuntat ca la acest moment a remediat in proportie de 80% problemele tehnice aparute in reteaua mobila, in cursul zilei de astazi, care au afectat clientii la nivel national. Estimam ca problemele vor fi remediate in totalitate in aceasta seara. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali. UPDATE3 21:23) Telekom Romania a anuntat ca serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt in mare parte restabilite. La aceasta ora, toti clientii Telekom au acces la serviciile noastre mobile.

UPDATE Probleme tehnice la nivel national, luni, in reteaua mobila a Telekom Romania: Multi clienti nu pot accesa serviciile de voce si date mobile

Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile. , se arata intr-un anunt publicat luni, 5 martie, ora 14:54, pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania n. a fostele Romtelecom si Cosmote). Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali. , se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii. UPDATE 16:52) Oficialii Telekom Romania pentru HotNews. ro: La acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza multi clienti la nivel national. ) Analizam in paralel impactul acestor probleme si vom reveni in cursul zilei de maine cu informatii suplimentare. UPDATE2 19:30) Telekom Romania a anuntat ca la acest moment a remediat in proportie de 80% problemele tehnice aparute in reteaua mobila, in cursul zilei de astazi, care au afectat clientii la nivel national. Estimam ca problemele vor fi remediate in totalitate in aceasta seara. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali.

Probleme tehnice, luni, in reteaua mobila a Telekom Romania: O parte dintre clienti pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile

Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile. , se arata intr-un anunt publicat luni, 5 martie, ora 14:54, pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania n. a fostele Romtelecom si Cosmote). Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali. , se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii. UPDATE 16:52) Oficialii Telekom Romania pentru HotNews. ro: La acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza multi clienti la nivel national. ) Analizam in paralel impactul acestor probleme si vom reveni in cursul zilei de maine cu informatii suplimentare.

Declaratia 600 SE SCHIMBA: Anunt de ULTIMA ORA pentru ANGAJATI si ANGAJATORI (VIDEO)

Guvernul s-a razgandit din nou in privinta controversatului formular 600. Contributia de asigurari sociale si cea de sanatate ar putea fi retinute la sursa in cazul celor cu drepturi de autor. Formularul a fost.

Reprezentantii Telekom Romania spun ca problemele cu reteaua mobila sunt rezolvate in proportie de 80%. Cand isi revine serviciul de voce

Dupa una dintre cele mai negre zile din istoria recenta a companiei, reprezentanti din cadrul Telekom Romania au declarat pentru Adevarul ca problemele sunt rezolvate in proportie de 80%.

Telekom Romania spune ca serviciul de voce a fost complet rezolvat, in timp ce datele mobile sunt in mare parte restabilite

Dupa una dintre cele mai negre zile din istoria recenta a companiei, reprezentanti din cadrul Telekom Romania au declarat luni seara pe Facebook ca problemele cu serviciile de voce au fost rezolvate, in timp ce datele mobile sunt in mare parte restabilite.

Reactia oficiala a reprezentantilor Telekom Romania cu privire la problemele tehnice de luni. Reteaua e tot picata

Reteaua de telefonie mobila a Telekom Romania este picata de cateva ore, cea mai mare parte a utilizatorilor neputand sa efectueze sau sa primeasca telefoane. in plus, si reteaua de date mobile este afectata de problemele tehnice raportate.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )