Libnet.ro
UNICEF

15:30

Declaratia 600 SE SCHIMBA: Anunt de ULTIMA ORA pentru ANGAJATI si ANGAJATORI (VIDEO)

B1 B1,
Declaratia 600 SE SCHIMBA: Anunt de ULTIMA ORA pentru ANGAJATI si ANGAJATORI (VIDEO)

Guvernul s-a razgandit din nou in privinta controversatului formular 600. Contributia de asigurari sociale si cea de sanatate ar putea fi retinute la sursa in cazul celor cu drepturi de autor. Formularul a fost. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Liviu Plesoianu a facut un anunt de ultima ora, dupa ce a auzit declaratiile lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA. Deputatul PSD a spus ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la alegerile.

Ministerul Finantelor, explicatii despre formularul care va inlocui declaratia 600: Este analizata posibilitatea reintroducerii mecanismului de retinere la sursa a CASS pentru veniturile din drepturi de autor

Ministerul Finantelor prezinta felul in care va functiona formularul unic ce va inlocui declaratia 600, document in baza caruia persoanele care obtin venituri din activitati independente sa plateasca CAS s.

Dancila: Joi punem in dezbatere proiectul privind declaratia 600. Ce propune Guvernul: O singura declaratie, calcul la venitul estimat, bonificatii pentru plata inainte de termen si folosirea spatiului privat virtual

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, inaintea sedintei de guvern, ca executivul pune in dezbatere publica proiectul privind declaratia 600. Cele mai bune propuneri vor fi incluse in proiectul final, a afirmat premierul.

Decizie de ultima ora! Cristi Borcea, la munca de jos!

Decizie de ultima ora, care il vizeaza direct pe Cristi Borcea! Ce se intampla acum la Penitenciarul din Jilava si care sunt problemele care ii dau batai de cap afaceristului, aflati din materialul Antena.

Un barbat recidivist, arestat ultima data pentru furt, a fost eliberat din greseala din arestul unei sectii din Capitala

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fost eliberat din arestul Sectiei 12 din greseala, relateaza News. ro. Barbatul a fost condamnat insa, in decembrie anul trecut, pentru ca a condus fara permis si sub influenta alcoolului, iar instanta precizase la revocarea mandatului de arestare ca eliberarea barbatului poate fi facuta doar daca el nu este condamnat intr-o alta cauza. Politia Capitalei informeaza ca agentul de la Arest care nu a facut verificari in privinta antecedentelor barbatului va fi cercetat pentru neglijenta in serviciu.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre pilonul 2 de pensii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari miercuri ca nu se desfiinteaza pilonul 2 de pensii, dar a precizat ca este in analiza posibilitatea ca fiecare persoana sa poata sa aleaga daca vrea.

Anunt de ultima ora! Gabriela Firea: Scolile din Bucuresti raman inchise toata saptamana

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile raman inchise toata saptamana. in aceasta sedinta extinsa, in cazul Comandamentului de iarna de la Primaria Generala Bucuresti, am avut.

Cum se va modifica Declaratia 600 si care va fi noul termen pentru depunere

Ministerul finantelor vrea sa comaseze cele 7 declaratii obligatorii acum pentru cei care obtin veni.

Dancila a anuntat MODIFICARILE facute la Declaratia 600! Contribuabilii depun... (VIDEO)

Telenovela Formularului 600 continua. Premierul Vasilica Viorica Dancila a anuntat joi, la debutul sedintei saptamanale de guvern, ca declaratia va fi modificata. Prim-ministrul promite ca formularu.

In Suedia, mai multe companii impun obligativitatea sportului pentru angajati

A petrece o ora in piscina in pauza de pranz nu reprezinta nimic surprinzator in multe tari occidentale dar in Suedia angajatorii au inceput sa impinga aceasta practica la extrem, facand obligatoriu sportul, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )