Libnet.ro
UNICEF

19:00

Anunt de ultima ora despre ancheta de la Caracal: DIICOT nu ancheteaza apelurile Alexandrei la 112

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora despre ancheta de la Caracal: DIICOT nu ancheteaza apelurile Alexandrei la 112

Procurorii DIICOT au anuntat ca au disjuns dosarul Caracal si au transmis catre Sectia de anchetare a magistratilor cauza care vizeaza neglijenta in serviciu, in privinta apelurilor pe care le-a efectuat. continuă pe Antena3

Drama Caracal. Informatii de ultima ora despre telefonul Luizei Melencu

Adina Anghelescu a prezentat la Antena 3 informatii potrivit carora ultima localizare a telefonului Luizei Melencua fost Releul Diosti. Luiza Melencu este din comuna Diosti, satul doljeanRadomir, iar.

Informatii de ultima ora despre telefonul Luizei Melencu

Surse confidentiale aratacaultima localizare a telefonului Luizei Melencua fost Releul Diosti. Luiza Melencu este din comuna Diosti, satul doljeanRadomir, iar releul nu bate spre adresa ac.

Informatii incendiare despre ancheta de la Caracal. Anchetatorii, descindere la inca doua adrese gresite: Varul meu a fost la 50 de metri de Alexandra si nu a stiut

Alexandru Cumpanas a venit cu noi informatii incendiare despre ancheta cazului Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca anchetatorii au descins la inca doua adrese gresite, una dintre ele chiar in spatele casei.

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

METEO 27 AUGUST. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie!

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii local in sudul tarii si izolat in rest, iar disconfortul termic se va mentine ridicat cu precadere in vest, sud si.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Accesul la o statie de metrou a fost redeschis cu o saptamana mai devreme

Accesul dinspre Piata Iancului la statia de metrou Obor a fost redeschis luni, 26 august, cu o saptamana mai devreme decat termenul prevazut, a anuntat Metrorex. Metrorex anunta ca s-a redeschis accesul.

Cazul Caracal: DIICOT a cerut expertizarea masinii lui Dinca

DIICOT precizeaza ca a cerut expertizarea masinii lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )