Libnet.ro
UNICEF

15:00

METEO 27 AUGUST. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie!

Antena3 Antena3,
METEO 27 AUGUST. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie!

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii local in sudul tarii si izolat in rest, iar disconfortul termic se va mentine ridicat cu precadere in vest, sud si. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Accesul la o statie de metrou a fost redeschis cu o saptamana mai devreme

Accesul dinspre Piata Iancului la statia de metrou Obor a fost redeschis luni, 26 august, cu o saptamana mai devreme decat termenul prevazut, a anuntat Metrorex. Metrorex anunta ca s-a redeschis accesul.

Prognoza meteo ANM pentru 27 august. Ce anunta specialistii?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 27 august. Care sunt maximele si minimele indicate in toate regiunile Romaniei si cum va fi vremea in Bucuresti? Iata ce anunta specialistii, dupa codul portocaliu de vijelii si grindina din cursul zilei de ieri! Prognoza ANM pentru marti, .

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

Unde se vor institui noi sensuri unice de circulatie incepand cu data de 27 august

Soferii din municipiul Calarasi sunt rugati de atuoritatile locale sa manifeste atentie sporita dupa data de 27 august si sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere, deoarece pe mai multe strazi se vor institui noi sensuri unice de circulatie.

Anunt de ultima ora despre ancheta de la Caracal: DIICOT nu ancheteaza apelurile Alexandrei la 112

Procurorii DIICOT au anuntat ca au disjuns dosarul Caracal si au transmis catre Sectia de anchetare a magistratilor cauza care vizeaza neglijenta in serviciu, in privinta apelurilor pe care le-a efectuat.

Drama Caracal. Informatii de ultima ora despre telefonul Luizei Melencu

Adina Anghelescu a prezentat la Antena 3 informatii potrivit carora ultima localizare a telefonului Luizei Melencua fost Releul Diosti. Luiza Melencu este din comuna Diosti, satul doljeanRadomir, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )