Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Hotnews Hotnews,
 Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Persoanele care provin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile, odata cu revenirea pe teritoriul Romaniei. continuă pe Hotnews

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care instituie masura carantinarii

Institutul National de Sanatate Publica INSP) din Romania a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in.

Lista celor 41 de tari din zona galbena. Toti calatorii care se intorc in Romania din aceste destinatii trebuie sa intre in carantina timp de 14 zile - INSP

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in izolare. Lista, care intra in vigoare in 3 august, ora 0. 00, cuprinde 41 de state, printre care se numara SUA, Luxemburg si Israel.

in ce conditii pot primi persoanele care au muncit in regim de telemunca 2.500 de lei de la Guvern Masura de sprijin si pentru reducerea programului de lucru

Persoanele care au lucrat in regim de telemunca cel putin 15 zile in timpul starii de urgenta pot primi 2. 500 de lei de la Guvernul Orban pentru achizitionarea de echipamente IT, la cererea si prin intermediul.

Persoanele care intra in Belgia vor fi obligate sa completeze anterior un formular online

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 1 august, toate persoanele care vor sa intre in Belgia, in scop turistic, vor fi obligate sa completeze anterior un formular online. Sunt exceptate de la aceasta masura persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau navala si care raman in Belgia maximum 48 de ore, inclusiv in scopul tranzitului. Exceptie de la regula fac si persoanele a caror calatorie in afara Belgiei nu depaseste 48 de ore, conform news. ro.

Editie speciala 360 de grade: Despre persoanele care, in timpul vietii, au experimentat legatura cu lumea de dincolo (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre persoanele care, in timpul vietii, au experimentat legatura cu lumea de dincolo, alaturi de invitatii ei.

Persoanele care au lucrat in regim de telemunca pot primi 2.500 de lei de la Guvern

Persoanele care au lucrat in regim de telemunca pot primi 2. 500 de lei de la Guvern pentru achizitionarea de echipamente IT. Banii se vor acorda la cererea si prin intermediul angajatorului, noteaza Mediafax. Totodata, Guvernul ar putea sprijini salariul celor carora li s-a redus timpul de lucru platit.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )