Libnet.ro
UNICEF

06:30

Anunt de ultima ora: Parlamentul nu mai dezbate starea de alerta!

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora: Parlamentul nu mai dezbate starea de alerta!

Parlamentarii nu vor mai dezbate astazi starea de alerta, avand in vedere ca proiectul propus de Victor Ponta, care prevedea incetarea starii de alerta, nu a indeplinit numarul de voturi in Biroul Permanent. continuă pe Antena3

Planul lui Nelu Tataru care arunca in aer orice calcul! Informatii de ultima ora

Nelu Tataru a oferit, luni seara, informatii de ultima ora despre ce masuri ar putea fi luate in perioada urmatoare de catre Guvern.

Ora 14.00. PSD stabileste in ce conditii prelungeste starea de alerta. Disputa Firea-Ciolacu

Liderii PSD se reunesc de la ora 14. 00 in sedinta Comitetului Executiv pentru a stabili in ce conditii prelungesc starea de alerta. Marcel Ciolacu sustine ca inmultirea numarul de imbolnaviri cauzate de coronavirus e o manipulare a Guvernului Orban, cu scopul de a forta Parlamentul sa prelungeasca starea de alerta pentru inca 30 de zile. Premierul spune ca acuzatiile lansate de Cioalcu reprezinta un gest iresponsabil.

Decizie de ultima ora a presedintelui Klaus Iohannis! Acesti magistrati ies de maine la pensie

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie de Klaus Iohannis, cei mai multi urmand sa iasa la pensie. Presedintele a semnat azi decretul de eliberare.

Atentie mare! Nu mai beti acest tip de ceai deloc! Va puteti imbolnavi! Descoperire de ultima ora a cercetatorilor

Romanii sunt mari consumatori de ceai, chiar si in aceasta perioada, cand vremea calda s-a instalat in toata tara. Cei mai multi opteaza pentru varianta de ceai la pliculet, achizitionata din comert. Putini stiu, insa cat de periculoasa poate deveni bautura pe care o savureaza zilnic.

Vestea pe care nimeni nu o astepta. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale in aproape toata tara, valabila joi, 18 iunie, pana la ora 23. De asemenea, este cod galben si in zonele de Est si Sud valabil pana vineri, la ora 10.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )