Libnet.ro
UNICEF

20:31

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in . continuă pe Playtech

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Anuntul facut de METEOROLOGI!

V-ati facut planuri de vacanta, pentruaceasta iarna? Iata cum va fi vremea. Meteorologii au facut anuntul mult asteptat.

ANM, anunt de ultima ora! Cand vine, de fapt, iarna. Cum se schimba vremea, dupa temperaturile anormale din aceasta perioada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca vremea se va schimba. Iata la ce trebuie sa ne asteptam de la jumatatea lunii acesteia, dupa temperaturile anormale de care am avut parte! ANM, anunt de ultima ora! Cand vine iarna? Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca nu mai este .

VREMEA. Prognoza meteo 13 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai accentuate in.

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul .

Ultima ora! RADET intra in faliment. Magistratii tocmai au facut anuntul

RADET intra in faliment! Este decizia definitiva data, marti, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Cu putin timp inainte ca judecatorii sa se pronunte in acest dosar, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceast iarna. RADET intra in faliment! Curtea de Apel Bucuresti .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MARE prezenta la vot: Ilfov, Cluj, Sibiu si Brasov conduc in clasament

UPDATE, ora 19. 00 Peste 8,2 milioane de romani din tara au votat, pana la ora 19. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mare prezenta se inregistra in: Iflov -.

Cea mai simpla reteta de cornulete fragede cu magiun

Ai pofta de un dulce de casa? Cea mai simpla reteta posibila este gata in mai putin de o ora si are gustul copilariei. Cornuletele cu magiun si nuci sunt extrem de delicioase si fragede si nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Ce zici, o incerci?.

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MICA prezenta la vot: Vaslui, Covasna, Satu Mare si Maramures sunt codasele acestui scrutin

UPDATE, ora 20:00 Peste 8,5 milioane de romani din tara au votatla primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mica prezenta se inregistra in: Vaslui - peste 35,1% Co.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )