Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MICA prezenta la vot: Vaslui, Covasna, Satu Mare si Maramures sunt codasele acestui scrutin

B1 B1,
UPDATE Topul judetelor cu cea mai MICA prezenta la vot: Vaslui, Covasna, Satu Mare si Maramures sunt codasele acestui scrutin

UPDATE, ora 20:00 Peste 8,5 milioane de romani din tara au votatla primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mica prezenta se inregistra in: Vaslui - peste 35,1% Co. continuă pe B1

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MARE prezenta la vot: Ilfov, Cluj, Sibiu si Brasov conduc in clasament

UPDATE, ora 19. 00 Peste 8,2 milioane de romani din tara au votat, pana la ora 19. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mare prezenta se inregistra in: Iflov -.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Topul judetelor cu cea mai mare prezenta la vot: Ilfov, Cluj si Brasov conduc in clasament

Peste 5,3milioane de romani din tara au votat duminica, pana la ora 15. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. Judetele cu cea mai mare prezenta la vor, pana la transmiterea.

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul tarilor din DIASPORA cu cea mai mare prezenta la vot

Peste saptemilioane de romani au votat pana in acest moment in Romania si in strainatate. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot, pana in acest moment, sunt Italia, Marea Britanie, Spania,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Cea mai mica sectie de votare din zona Moldovei, infiintata cu prilejul alegerilor prezidentiale de duminica, functioneaza in localitatea Gorovei, comuna Vaculesti si are.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Prezenta la vot - alegeri prezidentiale 2019. Rezultate LIVE de la BEC. Care sunt judetele cu cea mai mare prezenta

Sectiile de votare din Romania au fost deschise la ora 07. Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati sa mearga la urne pentru a-si exprima optiunea la alegerile prezidentiale. in 2014, prezenta in primul tur a fost de 52,31%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

Dancila: Se confirma avertismentele PSD - taieri de salarii, concedieri in masa si noi taxe. PSD va fi cea mai dura opozitie pe care au vazut-o acesti amatori

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )