Libnet.ro
UNICEF

16:16

Anunt-bomba facut de ministrul Finantelor: Vom scapa de cozile de la ghiseu

Antena3 Antena3,
Anunt-bomba facut de ministrul Finantelor: Vom scapa de cozile de la ghiseu

Cozile de la ghiseu se vor transforma in click-uri pe dispozitive mobile, a anuntat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor promite ca transforma cozile de la ghiseu in click-uri pe telefon

Ministrul Finantelor Florin Citu propune o serie de masuri pentru modernizarea ANAF si a Spatiului Privat Virtual, promitand, intr-o postare pe Facebook, ca va transforma cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive mobile.

Ministrul Finantelor incepe marea reforma digitala. Florin Citu: Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice (FOTO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, promite transformarea cozilor de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice, in cadrul unei reforme digitale ce presupune modernizarea portalului ANAF si a.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

Ministrul Finantelor avertizeaza: Sistemul de pensii este falimentar. Peste 20-30 de ani, nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a atras atentia, joi,in cadrul emisiunii Dosar de politician, asupra faptului ca actualul sistem de pensii din Romania este unul falimentar, iar peste 20-30 de ani nu vor.

Guvernul pregateste restructurarea ANAF. Ministrul Citu: Vom introduce un departament de analiza de risc total independent. Nu vor dicta nici politicul, nici inspectorii, ci numai statistica

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va prezenta o noua structura pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala in urmatoarele zile. in urmatoarele zile, voi prezenta o.

Ministrul Finantelor: Statul roman a platit fratilor Micula 200 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a anuntat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca statul a platit fratilor Micula 900 de milioane de lei pentru a evita blocarea Romatsa. Le-am dat.

Ministrul Finantelor mesaj pentru companii: Felul in care am corectat Ordonanta 114 s-ar putea sa va creeze alte probleme

Modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114 ar putea crea mediului de afaceri alte probleme, le-a transmis joi ministrul Finantelor, Florin Citu, reprezentantilor mediului de afaceri prezenti la lansarea unui proiect de modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Promisiunea lui Florin Citu: Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive mobile

Cozile de la ghiseu se vor transforma in click-uri pe dispozitive mobile, a anuntat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )