Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Finantelor: Statul roman a platit fratilor Micula 200 de milioane de euro (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor: Statul roman a platit fratilor Micula 200 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a anuntat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca statul a platit fratilor Micula 900 de milioane de lei pentru a evita blocarea Romatsa. Le-am dat. continuă pe B1

Bataia de joc la care sunt supusi oamenii tintuiti in scaunul cu rotile. Statul roman mai mult ii incurca decat ii ajuta

De multe ori statul roman, in loc sa ajute mai mult incurca. in judetul Botosani, de exemplu, persoanele cu dizabilitati, mai ales cele tinuite in scaunul cu rotile, acuza ca statul ii tine in izolare si le adanceste neputinta.

Ministrul Finantelor avertizeaza: Sistemul de pensii este falimentar. Peste 20-30 de ani, nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a atras atentia, joi,in cadrul emisiunii Dosar de politician, asupra faptului ca actualul sistem de pensii din Romania este unul falimentar, iar peste 20-30 de ani nu vor.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

Ministrul Finantelor mesaj pentru companii: Felul in care am corectat Ordonanta 114 s-ar putea sa va creeze alte probleme

Modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114 ar putea crea mediului de afaceri alte probleme, le-a transmis joi ministrul Finantelor, Florin Citu, reprezentantilor mediului de afaceri prezenti la lansarea unui proiect de modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Ministrul Finantelor: Un deficit de sub 3% din PIB in prezent ar fi insemnat o frana prea puternica

Promisiunea Guvernului fata de Comisia Europeana este ca Romania va reveni in 2022 la un deficit de sub 3% din PIB, insa acest procent de deficit asumat pentru prezent ar reprezenta o frana mult prea puternica pentru economia romaneasca, a declarat miercuri ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern.

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

Rezolutia privind comemorarea Revolutiei romane din 1989 a fost votata de Parlamentul European. Statul roman sa intensifice eforturile pentru aflarea adevarului - DOCUMENT

Proiectul de rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989 a fost adoptat, joi, de parlamentarii europeni reuniti in plen la Strasbourg. Prin aceasta rezolutie, legislativul european solicita statului roman sa-si intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului privind Revolutia din decembrie 1989.

Ministrul Finantelor, reactie dura: Clasa politica se joaca cu focul astazi in Romania

Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% din produsul intern brut daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )