Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor avertizeaza: Sistemul de pensii este falimentar. Peste 20-30 de ani, nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor avertizeaza: Sistemul de pensii este falimentar. Peste 20-30 de ani, nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a atras atentia, joi,in cadrul emisiunii Dosar de politician, asupra faptului ca actualul sistem de pensii din Romania este unul falimentar, iar peste 20-30 de ani nu vor. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

Ministrul Finantelor: Un deficit de sub 3% din PIB in prezent ar fi insemnat o frana prea puternica

Promisiunea Guvernului fata de Comisia Europeana este ca Romania va reveni in 2022 la un deficit de sub 3% din PIB, insa acest procent de deficit asumat pentru prezent ar reprezenta o frana mult prea puternica pentru economia romaneasca, a declarat miercuri ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern.

Ministrul Finantelor: Statul roman a platit fratilor Micula 200 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a anuntat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca statul a platit fratilor Micula 900 de milioane de lei pentru a evita blocarea Romatsa. Le-am dat.

Ministrul Finantelor mesaj pentru companii: Felul in care am corectat Ordonanta 114 s-ar putea sa va creeze alte probleme

Modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114 ar putea crea mediului de afaceri alte probleme, le-a transmis joi ministrul Finantelor, Florin Citu, reprezentantilor mediului de afaceri prezenti la lansarea unui proiect de modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Citu, Finante: Sistemul de pensii are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii de stat din Romania are nevoie de o revizuire completa, bazata pe contributii si fonduri private, pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-un interviu acordat Reuters si citat de Mediafax. Romania si-a revizuit sistemul de pensii din perioada comunista in 2008, iar guvernul liberal se confrunta cu o crestere masiva, de 40%, a pensiilor de stat, din septembrie 2020, stabilita de precedentul guvern, masura care va depasi limitele bugetare prevazute de UE si ar putea antrena reduceri ale ratingului tarii de catre agentiile de rating.

Ministrul Finantelor, reactie dura: Clasa politica se joaca cu focul astazi in Romania

Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% din produsul intern brut daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )