Libnet.ro
UNICEF

20:15

Anuntul care schimba totul: se simte la energie electrica pentru toti romanii. Ministerul a luat decizia acum

Playtech Playtech,
Anuntul care schimba totul: se simte la energie electrica pentru toti romanii. Ministerul a luat decizia acum

Cand vine vorba de energie electrica, Romania nu si-a dezvoltat foarte mult productia din surse mai curate. Dar acest lucru s-ar putea schimba rapid, conform unui demers al Ministerului. continuă pe Playtech

Romanii care n-au trecut in piata libera de energie electrica vor primi un Formular de oferta. Cum arata si ce trebuie completat DOCUMENT

Cei aproximativ 5,7 milioane de romani care, potrivit datelor ANRE, nu au optat inca pentru piata concurentiala vor primi, simultan cu factura de energie electrica, si un formular pentru selectie oferta, document publicat deja in Monitorul Oficial.

Cum completezi formularul de oferta pentru piata libera de energie electrica

Odata cu 1 ianuarie piata romaneasca de energie a fost liberalizata. Noile contracte, intre furnizor si clientul final, s-au schimbat. Noile reglementari cer schimbarea contractelor, in functie de ofertele concurentiale de pe piata. Pentru a putea beneficia de preturi concurentiale, este necesar ca un client final sa primeasca formularul de oferta, odata cu factura curenta.

BNR: Liberalizarea pietei de energie electrica si consolidarea bugetara comporta incertitudini semnificative

Se prefigureaza o schimbare importanta in conduita viitoare a politicii fiscale si a celei de venituri, au aratat in repetate randuri membrii Consiliului de Administratie al BNR, potrivit minutei sedintei din 15 ianuarie, in conditiile in care potentiala tinta de deficit bugetar pentru 2021 si unele masuri anuntateadoptate deja de noul Guvern precum cea privind plafonarea temporara a salariilor din sectorul bugetar), fac probabila initierea in acest an a consolidarii bugetare. Persista totusi incertitudini semnificative in ceea ce priveste dimensiunea si instrumentele consolidarii bugetare cel putin pana la aprobarea bugetului public pentru 2021, mai ales in conditiile cresterii posibil peste asteptari a deficitului bugetar in 2020, se mai arata in documentul publicat marti de Banca Centrala.

Presedintele, solicitat sa intervina in liberalizarea pietei de energie electrica. Asociatie:Milioane de consumatori vor plati incorect facturi mai mari

Asociatia Energia Inteligenta a inaintat o petitie catre presedintele Klaus Iohannis prin care ii solicita interventia in sprijinul consumatorilor, ca acestia sa beneficieze de un pret corect la energie electrica, in contextul liberalizarii pietei de la 1 ianuarie 2021.

VIDEOCONFERINTA BURSA - ELECTRICITATE PE PIATA LIBERA. FACTURA: CRESTE SAU SCADE? NICULAE HAVRILET, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL ENERGIEI Consumatorii de energie electrica trebuie sa iasa din captivitatea serviciului universal

Piata libera nu este un deziderat politic, ci o lege a naturii * Numarul furnizorilor de energie va creste Preocuparea actuala din sectorul energiei electrice este ca toti consumatorii sa treaca pe piata concurentiala, iar cel mai important este ca acestia sa se elibereze de captivitate, potrivit lui Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Energiei.

Microsoft intra in rand cu Sony: anuntul care va bucura toti gamerii

In urma cu cateva zile, au inceput sa circule pe internet zvonuri legate de marirea pretului la abonamentul pentru Xbox Live. Microsoft nu doar ca a revenit asupra deciziei, dar are si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )