Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul pe care trebuie sa-l vada toti clientii Banca Transilvania

Playtech Playtech,
Anuntul pe care trebuie sa-l vada toti clientii Banca Transilvania

Banca Transilvania inregistreaza un parcurs foarte bun, in ciuda anului dificil in care ne regasim. Se vede asta in ultimul bilant. Conform datelor de la Bursa de Valori Bucuresti, Banca. continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in noul an scolar. Anuntul care vizeaza milioane de romani

Autoritatile s-au razgandit in privinta unei obligatii pe care ar fi putut s-o aiba parintii. Ce nu vor mai trebui sa faca acestia pentru copiii lor in noul an scolar? Autoritatile s-au razgandit! Anunt pentru situatia din noul an scolar Monica Anisie a anuntat in urma cu cateva zile faptul ca ar putea fi introdusa .

Alimentul pe care trebuie sa il consumi o data pe zi. Are beneficii numeroase, dar romanii nu stiu asta

Exista un aliment care ar trebui consumat cel putin o data pe zi. Este vorba despre rosii. Acestea au numeroase beneficii, dar multi dintre noi nu stim asta. Rosiile sunt benefice pentru organism indiferent daca sunt consumate crude, gatite, in sosuri, supe sau salate. Acest aliment trebuie sa il consumi o data pe zi. Are .

Alimentele pe care trebuie sa le mananci cand stai la soare. Visul romancelor devine realitate acum. Ce tare!

Vrei sa te bucuri de un bronz rezistent, pe care sa il obtii, insa, rapid si intr-un mod sanatos? Ei bine, trebuie sa stii ca secretul consta in alimentatie. Poate ca nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, dar exista o lista de alimente care iti garanteaza un bronz frumos si de durata. Ce .

Alimentele care trebuie mancate seara. Nu ingrasa deloc! Recomandarile specialistilor

Cu toate ca nu este recomandat sa mancam dupa ora 18. 00, nutritionistii informeaza ca exista o serie de alimente care sunt extrem de benefice daca sunt consumate seara, chiar inainte de culcare, fara ca acestea sa dauneze sanatatii sau siluetei. Aceste alimente pot fi mancate seara. Nu ingrasa deloc! Ce spus specialistii Nutritionistii ne invata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )