Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anuntul trist al diminetii pentru romani. Suntem pe un loc fruntas in UE la acest capitol

Playtech Playtech,
Anuntul trist al diminetii pentru romani. Suntem pe un loc fruntas in UE la acest capitol

Romania, tara membra UE, conform unor raportori anuali, a avut cea mai mare crestere la preturile de consum. Raportul face referire la tot anul 2019, dar si la ultima perioada din 2020. Datele statistice arata o crestere considerabila a preturilor de consum in Romania, in conditiile in care exista o criza economica. Preturile de consum . continuă pe Playtech

Monica Pop, anuntul trist dupa sapte ani de lupta cu cancerul. Prin ce momente trece: Vin de la perfuzie

Cunoscuta si indragita Monica Pop, unul dintre medicii oftalmologi cu cea mai mare vizibilitate in Romania, a dezvaluit recent drama prin care trece. Dupa o lupta indelungata cu o boala grea, atunci cand credea ca a invins-o, cunoscutul medic a aflat ca boala a recidivat, iar evolutia sa este relativa. Monica Pop face in continuare .

Anuntul trist facut de OMS, in pofida vaccinului. Ce se intampla acum in lume si in Romania

Un anunt trist a fost facut de catre OMS, in pofida aparitiei vaccinului anti-covid. Ce se intampla acum in lume, dar si in tara noastra, cititi in randurile de mai jos. OMS, anunt de cosmar. Ce se intampla cu pandemia in lume, dar si in Romania Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un anunt ingrijorator, .

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala!

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala! Politia Romana a anuntat ce nu ai voie sa faci in cazul in care ai fost sanctionat. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Politia Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa scrie soferii in procesul verbal atunci cand sunt sanctionati .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )