Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul eMAG pentru romanii care vor sa cumpere, dar n-au bani suficienti

Playtech Playtech,
Anuntul eMAG pentru romanii care vor sa cumpere, dar n-au bani suficienti

EMAG mai are cateva zile cu preturi bune, dar mai ales cu un sistem eficient prin care sa cumperi chiar daca nu-ti permiti acum. Daca tot vrei electronice si electrocasnice sau poate ceva. continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Prima Casa 2020: ce oferta are BCR pentru cei care vor sa ae153;i ia o locuine155;a

Banca Comerciala Romacentna BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit an cadrul edie155;iei de anul acesta a programului Prima Casa, pentru care ofera o dobacentnda de 2% + IRCC, avans de minim 5% e153;i.

E LEGE! Ce PENSIE vor primi ROMANII care NU AU COTIZAT niciodata la STAT! DECIZIA momentului, in ROMANIA

Vesti bune pentru romanii care nu au lucrat niciodata in viata lor. Statul le va oferi si lor o pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul. Cu privire la pensia minima, in acest.

CORONAVIRUS |Salarii mai mici pentru romacentnii care intra an carantina sau izolare la domiciliu

Autoritae155;ile romacentne, prin Ordinul ministrului Sanatae155;ii, au stabilit ca, la sosirea pe teritoriul Romacentniei, toe155;i calatorii asimptomatici din zonele afectate de coronavirus, respectiv Hubei China) e153;i cele 11 localitae155;i din Italia, vor intra an.

Raed Arafat anunta sanctiuni pentru cei care vand masti la suprapret

Statul roman vrea sa ia masuri impotriva celor care fac specula cu produse medicale, cum ar fi mastile de protectie. Seful Departametului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat ca se pregatesc sanctiuni pentru cei care vor sa faca bani de pe urma oamenilor speriati de coronavirus.

Cum va fi vremea in Romania de 1 si 8 martie. Anuntul ANM pentru toate regiunile

Ce temperaturi vom avea in perioada de 1 si 8 martie? Meteorologii ne prezinta prognoza meteo pentru inceputul primaverii. Temperaturile vor prezenta un nou val de caldura. Cum va fi vremea in Romania de 1 si 8 martie Temperaturile vor fi mai ridicate in tara, fata de normalul inceputul lunii martie. ANM a anuntat miercuri, .

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )