Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Salarii mai mici pentru romacentnii care intra an carantina sau izolare la domiciliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS |Salarii mai mici pentru romacentnii care intra an carantina sau izolare la domiciliu

Autoritae155;ile romacentne, prin Ordinul ministrului Sanatae155;ii, au stabilit ca, la sosirea pe teritoriul Romacentniei, toe155;i calatorii asimptomatici din zonele afectate de coronavirus, respectiv Hubei China) e153;i cele 11 localitae155;i din Italia, vor intra an. continuă pe Wall-Street Ro

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Raed Arafat anunta sanctiuni pentru cei care vand masti la suprapret

Statul roman vrea sa ia masuri impotriva celor care fac specula cu produse medicale, cum ar fi mastile de protectie. Seful Departametului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat ca se pregatesc sanctiuni pentru cei care vor sa faca bani de pe urma oamenilor speriati de coronavirus.

Concedii mai mari pentru romani. Cine sunt beneficiarii

Veste buna pentru romanii care sunt parinti sau ingrijitori ai unor copii cu varsta de pana in opt ani. Potrivit unor noi reglementari europene, acestia pot beneficia de mai multe zile libere de la.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Amenzi noi pentru cei care stau la bloc. in afara de galagie, poti fi sanctionat cu 6.000 de lei si pentru asta

Amenzile au crescut pentru cei ce locuiesc la bloc, pe langa sanctiunile de galagie poti primi sume mari de platit si pentru alte fapte. Amenzile pot ajunge si pana la 6. 000 de lei. Amenzi noi pentru cei care stau la bloc Autoritatiile au luat o noua decizie in privinta ghenelor. Acestia spera ca prin noua .

Romania are cele mai mici preturi din UE la benzina si motorina

Pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub cel din Bulgaria 1,11 eurolitru), Ungaria 1,14 euro) sau Polonia 1,15 euro), conform European Commissions Oil Bulletin.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Nu exista cazuri de coronavirus in Romania: singura confirmare oficiala care conteaza

Pe parcursul zilei de luni, nivelul de panica din Romania vizavi de coronavirus a atins cote alarmante. Din pacate, foarte multe publicatii online si mesaje din grupuri de pe Facebook au alimentat panica. Ideal ar fi sa evitati zvonurile in perioada care urmeaza. La ora actuala nu exista cazuri de coronavirus in Romania. Nu exista .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )