Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de Donald Trump privind Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru Secretar de Stat, ca...

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Donald Trump privind Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru Secretar de Stat, ca...

Presedintele american Donald Trump i-a transmis secretarului de stat Rex Tillerson sa nu-si mai piarda vremea cu Coreea de Nord, la o zi dupa ce seful diplomatiei dezvaluise ca Washingtonul se. continuă pe Antena3

Donald Trump, despre discutiile cu Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson ca isi pierde timpul

Liderul SUA, Donald Trump este de parere ca secretarul de stat american, Rex Tillerson, isi pierde timpul incercand sa discute cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un. I-am spus lui.

Phenianul il eticheteaza drept un batran nebun pe Donald Trump si il acuza ca exploateaza moartea studentului Otto Warmbier

Coreea de Nord l-a catalogat joi pe presedintele american Donald Trump drept un batran nebun, pentru ca liderul american a acuzat Phenianul ca l-a torturat pe studentul american Otto Warmbier, care a murit in iunie dupa ce a fost repatriat din Nord in coma, relateaza AFP.

Donald Trump si republicanii si-au lansat proiectul pentru scaderea impozitelor

Donald Trump si majoritatea sa republicana din Congres au dat startul unor intense dezbateri pentru reformarea fiscalitatii si scaderea impozitelor, prioritate absoluta dupa esecul modificarii legii privind sistemul asigurarilor de sanatate, noteaza France-Presse, preluata de presa belgiana.

Donald Trump si-a lansat proiectul de reforma fiscala si de scadere a impozitelor in SUA

Donald Trump si majoritatea sa republicana din Congres au dat, miercuri, startul unor intense dezbateri pentru reformarea fiscalitatii si scaderea impozitelor, prioritate absoluta dupa esecul modificarii legii privind sistemul asigurarilor de sanatate.

Atac la adresa lui Donald Trump: Vei merge direct in Iad. Nu vei sta deloc la coada

Critici dure la adresa lui Donald Trump. Presedintele american a publicat numeroase mesaje pe Twitter prin care ii critica pe oamenii din Puerto Rico, insula devastata de uraganul Maria. Cel mai virulent.

SUA: Donald Trump va lua o decizie in privinta Fed in urmatoarele doua-trei saptamani

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat vineri ca, in doua-trei saptamani, va lua o decizie in legatura cu presedintia Rezervei Federale Americane Fed), transmite AFP.

Numarul refugiatilor acceptati in Statele Unite, redus de Donald Trump la un minim al ultimilor 10 ani

Maximum 45. 000 de refugiati din intreaga lume vor fi primiti in 2018 in Statele Unite, a anuntat miercuri oficiali din administratia lui Donald Trump, conform CNN. Acest numar redus de Donald.

Donald Trump, dezamagit de decizia Twitter. Nu va avea parte de acest privilegiu

Donald Trump, presedintele SUA, nu a fost ales pentru a face parte din grupul de test format din utilizatori de Twitter. Astfel, i s-ar fi extins numarul de caractere folosit pentru a scrie mesajele pe reteaua.

Donald Trump sustine ca Facebook este impotriva lui, Ce raspunde Zuckerberg

Presedintele SUA, Donald Trump, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut, miercuri, un schimb de replici pe retelele sociale, dupa ce liderul de la Casa Alba a sustinut ca Facebook este impotriva lui.

Donald Trump in conflict cu Facebook. Schimb de replici dure intre presedintele SUA si Mark Zuckerberg

Presedintele american, Donald Trump, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut un schimb de replici acide pe retelele sociale. Liderul de la Casa Alba i-a reprosat Facebook-uluica este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )