Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anuntul facut de Klaus Iohannis aproape de miezul noptii

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Klaus Iohannis aproape de miezul noptii

Presedintele Klaus Iohannis a postat o noua reactie dupa tragedia de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita, in timp ce politistii au ezitat sa intre in locuinta principalului. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 30 iulie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Sedinta este programata la ora 13.

Sedinta CSAT, convocata de Klaus Iohannis pentru ziua de marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat sedinta CSAT pentru ziua de marti. inca nu se stie exact la ce ora se vor reuni, dar se stie ca CSAT trebuie sa dea un aviz pentru rectificarea bugetara.

Klaus Iohannis, banuit ca i-a facut o declaratie de dragoste dusmanului

Codrin Stefanescu s-a intrebat, retoric, miercuri, intr-o postare pe Facebook, daca nu cumva ultimele actiuni ale lui Klaus Iohannis reprezinta o declaratie de dragoste a presedintelui pentru PSD. Klaus.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Presedintele Klaus Iohannis anunta promulgarea legii privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti promulgarea legii privind votul in diaspora si a cerut Guvernului, MAI, MAE si AEP sa aplice si sa urmareasca organizarea in bune conditii a votului.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Klaus Iohannis a semnat decretul: Cum se modifica OUGprivind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care persoanele care candideaza sau sunt nimite intr-o functie, trebuie sa depuna o declaratie pe proprie raspundere potrivit careia nu au colaborat cu.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Klaus Iohannis se declara revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si a pierdut viata in conditii dramatice. Cazul, discutat in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal. Printr-un comunicat de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala, seful statului se declara profund indurerat.

Klaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti o ancheta completa privind modul in care a actionat . ) fiecare institutie responsabila in cazul tragediei de la Caracal si, in situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )