Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit. continuă pe Antena3

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Film despre tragedia din clubul Colectiv, primul documentar romanesc selectat la Festivalul de Film de la Venetia

Documentarul Colectiv, ce spune povestea primului an de dupa tragedia din clubul bucurestean in care si-au pierdut viata 64 de tineri, a fost selectat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia. Este primul documentar romanesc selectat la festivalul de la Venetia.

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat si revoltat de tragedia petrecuta la Caracal. Seful statului va cere o ancheta in sedinta de marti a CSAT, anunta Administratia Prezidentiala.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Klaus Iohannis se declara revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si a pierdut viata in conditii dramatice. Cazul, discutat in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal. Printr-un comunicat de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala, seful statului se declara profund indurerat.

Anuntul facut de Klaus Iohannis aproape de miezul noptii

Presedintele Klaus Iohannis a postat o noua reactie dupa tragedia de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita, in timp ce politistii au ezitat sa intre in locuinta principalului.

Klaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti o ancheta completa privind modul in care a actionat . ) fiecare institutie responsabila in cazul tragediei de la Caracal si, in situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )