Libnet.ro
UNICEF

17:30

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea nu accepta protectia SPP, dupa scandalul de la instanta

Liviu Dragnea sustine ca nu-i cunostea pe barbatii veniti saptamana trecuta la inalta Curte sa-l apere de protestatari. Mai mult, seful PSD spune ca incidentul nu l-a facut sa-si schimbe.

Presedintele CCR s-a antepronuntat in dosarul Bombonica in care este judecat Liviu Dragnea: Asta-i coruptie? Asta-i abuz in serviciu

Presedintele Curtii Constitutionale da, deja, in nume propriu, o sentinta in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigarea la abuz in serviciu.

Seful CCR, declaratie controversata despre dosarul lui Liviu Dragnea: Pai asta e coruptie? (VIDEO)

Presedintele CCR a declarat intr-un interviu pentru B1 TV ca dosarul in care Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Dragnea, au fost trimisi in judecata este instrumentat de DNA doar prin.

Liviu Dragnea si Marius Pieleanu: Sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Guvernul Tudose nu a fost comandat de PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si sociologul Marius Pieleanu au declarat luni ca sondajul Avangarde prezentat vineri de Pieleanu la Antena 3 nu a fost comandat de PSD. Reamintimc a sondajul arata o prabusire a increderii in guvernul Tudose in doar o luna.

Liviu Dragnea face un pas inapoi in chestiunea legilor Justitiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pare sa faca un pas inapoi in privinta modificarilor propuse asupra legilor Justitiei, modicari promovate de ministrul Tudorel Toader si pe care Dragnea, pana acum, le accepta.

Liviu Dragnea: Nu mai este nevoie de bani de la FMI. Problema e ca cei care primesc salarii marite protesteaza

Romania nu are nevoie de banii FMI, spune Liviu Dragnea. Presedintele PSD sustine ca nu se poate pune in aplicare Legea salarizarii, fara sa se implementeze si trecerea contributiilor de la angajator.

Mihai Tudose anunta posibila ruptura de Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a admis luni seara ca exista probleme in relatia pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce seful sau pe linie de partid negase existenta unor astfel de probleme.

Liviu Dragnea: Nu exista tensiune intre Coalitie si Guvern

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Liviu Dragnea: Nu exista tensiune intre Coalitie si Guvern. VIDEO

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Liviu Dragnea: Miercuri alegem noul presedinte al Curtii de Conturi, nu vom vota un membru de partid

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca miercuri va avea loc o reuniune a liderilor Coalitiei in care va fi votat noul presedinte al Curtii de Conturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )