Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anuntul facut de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Marine Le Pen, fosta candidata la presedintie, invinsa in finala de Emmanuel Macron, si conducatoare a Frontului National, si-a anuntat joi seara candidatura la alegerile parlamentare din luna. continuă pe Antena3

Senatorul PSD Adrian Tutuianu: La comisia privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a anuntat ca la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade ale Romaniei din strainatate.

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12.00, in prima sedinta

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12. 00, in prima sedinta de la constituire, urmand ca membrii comisiei sa stabileasca chestiuni organizatorice, a precizat, pentru News. ro, deputatul PSD Eugen Nicolicea, membru al comisiei.

Anuntul facut de Mihai Onila la 7 luni de la moartea fetitei lui. Asa am hotarat

Anuntul facut de Mihai Onila la 7 luni de la moartea fetitei lui i-a surprins pe fanii acestuia. Artistul a publicat si o fotografie alaturi de cuvintele triste scrise pe contul de socializare. Odata am.

Sondajul care zguduie scena politica. Surpriza uriasa in cursa pentru alegerile prezidentiale

Gabriela Firea ar fi prima optiune a romanilor, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Avantgarde, in perioada 3 - 12 mai. Astfel,.

Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, favorita pentru alegerile prezidentiale

Gabriela Firea ar fi prima optiune a romanilor, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Avantgarde, in perioada 3 - 12 mai. Astfel,.

Sondaj: Firea ar castiga alegerile prezidentiale in fata lui Iohannis. Grindeanu il bate pe Dragnea la capitolul incredere (FOTO)

Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, Gabriela Firea ar obtine cu 4% mai multe voturi decat Klaus Iohannis 44% la 40%), arata barometrul lunar realizat de Avangarde. Totusi, dat fiind.

INEXPLICABIL! intr-un sondaj PSD, Firea ar castiga alegerile prezidentiale in fata lui Iohannis, iar Grindeanu il bate rau pe Dragnea la capitolul incredere (FOTO)

Potrivit unui sondaj PSD, daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, Gabriela Firea ar obtine cu 4% mai multe voturi decat Klaus Iohannis 44% la 40%), arata barometrul lunar realizat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )