Libnet.ro
UNICEF

09:30

Anuntul facut pentru sute de mii de romani. Ce a decis Guvernul pentru someri in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Anuntul facut pentru sute de mii de romani. Ce a decis Guvernul pentru someri in aceasta perioada

Guvernul a facut marele anunt cu privire la conditiile pentru intrarea in somaj tehnic, dar si asupra altor masuri adoptate, in contextul crizei medicale provocare de raspandirea noului coronavirus. Anuntul ii viveaza pe toti cetatenii tarii noastre. Anunt pentru sute de mii de romani Cata vreme va dura starea de urgenta, Guvernul a hotarat ca, . continuă pe Playtech

Cutremur in lumea sportului: Jocurile Olimpice se vor amana!. Anuntul facut pentru USA Today

Cel mai asteptat eveniment sportiv din acest an ar fi trebuit sa se organizeze, intre 24 iulie si 9 august, insa pandemia a distrus toata munca si pregatirea japonezilor.

Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep in lupta pentru stoparea crizei epidemiologice care afecteaza si tara noastra. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota e demn de toata lauda. Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gest urias facut pentru Spitalul Gerota Dupa ce Simona Halep a donat o suma de bani pentru spitalele .

Un vaccin contra coronavirus, distribuit pe scara larga pana anul viitor. Anuntul facut de specialistii chinezi pentru Antena 3

Un vaccin contra coronavirusului va fi gata de distribuire pe scara larga, cel tarziu anul viitor, spun specialistii chinezi. Totodata, progrese pentru crearea acestui vaccin au facut si SUA, Franta si Anglia.

Coronavirus nu se ia de pe haine sau de pe alimente. Anuntul facut de Raed Arafat

Raed Arafat a explicat in exclusivitate, pentru Antena 3, ca virusul SARS Cov 2 nu se ia de pe haine.

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV.

Amenda pentru Romania TV. Motivul pentru care CNA a decis sanctionarea postului

In aceste zile, poate mai mult ca oricand, mass-media trebuie sa fie cerebrala si sa incerce, atat cat este posibil, sa informeze corect, profesionist si fara exagerari, atat in continut, cat si in forma de transmitere a acestor informatii importante pentru populatie. Amenda pentru Romania TV in aceasta perioada, organismul de monitorizare si control a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )