Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Antena3 Antena3,
Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV. continuă pe Antena3

Preot din Timis, amendat cu 300 de lei pentru ca a organizat o slujba cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timiseana Bethausen a primit o amenda de 300 de lei, pentru ca a organizat, duminica, in biserica, o slujba cu 40 de persoane.

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

Rasturnare de situatie dupa anuntul Guvernului. Mii de firme sunt vizate de decizia ANAF

Pandemia de COVID-19 a schimbat coordonatele. Multi au intrat in somaj tehnic, altii si-au luat concediu de odihna pentru a sta acasa, in timp ce unii sunt prinsi in afara tarii lor. Efectele groaznicului virus a modificat traiectorii. in calcul intra si firmele. Anunt Guvernn. Mii de firme sunt vizate de decizia ANAF Termenul de .

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

Ce face un batranel in fata rafturilor goale din magazin. Imaginea care i-a facut pe multi sa planga

Pandemia de COVID-19 a coplesit multi oameni, asa ca, de frica, majoritatea au dat iama in magazine si s-au aprovizionat, pentru a sta in siguranta acasa. S-a cumparat mult, astfel ca, pana la refacerea stocurilor, unii au rabdat. Este si cazul unui batranel, a carui imagine a devenit apreciata pe Internet, trezind multe sentimente. Ce .

Un preot din Prahova ignora recomandarile autoritatilor si cheama enoriasii la slujba: Macar 100 sa fim

Ion Arion, preot paroh la Biserica Adormirea Maicii Domnului din orasul prahovean Boldesti-Scaieni, ignora recomandarile autoritatilor centrale si cheama credinciosii la slujba de duminica printr-un mesaj postat pe Facebook.

Un vaccin contra coronavirus, distribuit pe scara larga pana anul viitor. Anuntul facut de specialistii chinezi pentru Antena 3

Un vaccin contra coronavirusului va fi gata de distribuire pe scara larga, cel tarziu anul viitor, spun specialistii chinezi. Totodata, progrese pentru crearea acestui vaccin au facut si SUA, Franta si Anglia.

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

Barbat din Bucuresti, cercetat penal dupa ce a incercat sa vanda online teste pentru depistarea COVID-19

Peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost ridicate, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 3 s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani promoveaza pe diverse retele online vanzarea acestor produse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )