Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coronavirus nu se ia de pe haine sau de pe alimente. Anuntul facut de Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Coronavirus nu se ia de pe haine sau de pe alimente. Anuntul facut de Raed Arafat

Raed Arafat a explicat in exclusivitate, pentru Antena 3, ca virusul SARS Cov 2 nu se ia de pe haine. continuă pe Antena3

Ordonanta militara. CTP, reactie dura dupa anuntul lui Raed Arafat. Sunt multi inconstienti

Cunoscutul gazetar, Cristian Tudor Popescu CTP), are o reactie inedita, dupa ce autoritatile au impus noi masuri restrictive pentru a limita raspandirea temutului coronavirus in tara noastra. Jurnalistul invinuieste Executivul ca nu a luat masuri mai dure, din teama de a nu pierde capital politic, lucru ce reprezinta o mare greseala, dupa parerea acestuia. Reactia .

Rutina lui Raed Arafat la sosirea acasa, pentru a evita transmiterea coronavirus: Virusul nu se ia de pe haine

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, care este rutina lui, la revenirea la domiciliu, pentru a evita raspandirea infectiei cu coronavirus.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

Raed Arafat: Sistemul medical se adapteaza. Grija cea mare e sa nu ne moara alti pacienti din cauza COVID 19, cu alte patologii

Spitalele se vor organiza pentru a primi pacientii cu coronavirus, in cazul in care numarul imbolnavirilor va creste, a spus Raed Arafat, la Antena 3, aratand ca exista deja implementate reguli stricte la nivelul unitatilor sanitare.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Varful epidemiei va fi atins in Romania in aprilie

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, considera ca varful epidemiei de coronavirus din Romania ar putea fi atins in luna aprilie. Varful de infectare va fi undeva in luna aprilie, cat va persista acest.

Raed Arafat: Populatia s-a relaxat si a fost la picnic. Am trimis mesaj Ro-Alert sa reamintim oamenilor situatia in care ne aflam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca prevenirea raspandirii coronavirus ramane principala linie de aparare in aceasta lupta care se da pe plan mondial si le-a cerut oamenilor sa fie responsabili.

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Raed Arafat: Populatia a fost indusa in eroare si panica fara rost. Proiectul privind interzicerea deplasarilor, inca pe masa discutiilor

Raed Arafat precizeaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Romania nu se afla in situatia altor tari cu un numar foarte mare de cazuri de coronavirus, iar masurile propuse pana acum de catre autoritatile romane sunt cu caracter preventiv, care sa limiteze raspandirea coronavirus.

Raed Arafat: Vom trece prin perioade grele. Lumea sa nu dispere. Vom invata sa traim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, la Antena 3, noile masuri restrictive recomandate in ordonanta militara comunicata sambata seara si a afirmat ca populatia trebuie sa fie pregatita psihologic pentru criza ce va urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )