Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge. continuă pe Antena3

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Trump se felicita singur dupa intalnirea cu Kim Jong-un: inainte sa preiau functia.... (FOTO)

Donald Trump se lauda singur la sosirea in SUA, dupa summitul istoric cu Kim Jong-un. Tocmai am aterizat. O calatorie lunga, dar toata lumea poate de-acum sa se simta in mai multa siguranta decat in.

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,.

Subiectele zilei: Guvernul vrea sa imprumute patru miliarde de lei de la populatie. O noua emisiune de titluri de stat; Lectia Simonei Halei - Bine ati venit acasa!; Intalnirea Trump-Kim: sedinta foto sau eveniment istoric?

Taxa auto poate fi ceruta inapoi doar pana la sfarsitul lunii august Proprietarii de automobile care au achitat, in ultimii ani, taxa pentru prima inmatriculare in Romania a vehiculelor mai au voie sa depuna cereri pentru restituirea acestor bani doar. Tineri de la mitingul PSD mi-au spus ce i-a facut sa iasa in strada Elevi de 17 si 18 ani au declarat ca ei au venit sa protesteze fata de guvernul lui Dragnea. Prima data am trecut prin Victoriei la inceputul Pride-ului. Marea de oameni in alb ce tocmai.

Kim Jong-un, dupa intalnirea cu Trump: Lumea va asista la schimbari majore

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un si-au dat mana marti, intr-un summit istoric, in Singapore. La finalul intalnirii de aproximativ cinci ore, presedintele american.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )