Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trump se felicita singur dupa intalnirea cu Kim Jong-un: inainte sa preiau functia.... (FOTO)

B1 B1,
Trump se felicita singur dupa intalnirea cu Kim Jong-un: inainte sa preiau functia.... (FOTO)

Donald Trump se lauda singur la sosirea in SUA, dupa summitul istoric cu Kim Jong-un. Tocmai am aterizat. O calatorie lunga, dar toata lumea poate de-acum sa se simta in mai multa siguranta decat in. continuă pe B1

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,.

Kim Jong-un, dupa intalnirea cu Trump: Lumea va asista la schimbari majore

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un si-au dat mana marti, intr-un summit istoric, in Singapore. La finalul intalnirii de aproximativ cinci ore, presedintele american.

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

Trump, conferinta de presa dupa ntlnirea cu Kim: Adversarii chiar pot deveni prieteni /Nu exista nicio limita pentru ce poate realiza Coreea de Nord dupa ce va renunta la armele nucleare

Trump a tinut o conferinta de presa in care spune ca liderul Kim Jong Un a fost de acord, verbal, sa distruga o instalatie majora de testare a motoarelor de racheta si s-a angajat ferm pentru denuclearizare.

Donald Trump, REACTIE incendiara dupa ce Robert de Niro l-a injurat in direct la TV

Donald Trump a reactdionat pe Twitter dupa jignirile adresate de actorul Robert de Niro la gala premiilor Tony. Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de.

Donald Trump, raspuns dur dupa afirmatiile actorului Robert de Niro: A primit prea multe lovituri in cap de la boxeri, in filme

Presedintele Donald Trump nu a lasat fara replica declaratiile de-a dreptul jignitoare ale lui Robert de Niro la adresa sa. Duminica, la o ceremonie de premiere, actorul a rostit, pur si simplu, o insulta.

Fata lu tata! Ivanka Trump, facuta PRAF dupa ce a postat pe Twitter un proverb chinezesc de care chinezii n-au auzit vreodata!

Vanzoleala mare, marti, printre internautii chinezi care au incercau in zadar sa gaseasca originea unui proverb atribuit Imperiului de Mijloc de catre Ivanka Trump, fiica presedintelui SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )