Libnet.ro
UNICEF

23:45

Anuntul ferm al Ministrului Educatiei. Toti elevii din Romania sunt vizati. Ce nu se mai face

Playtech Playtech,
Anuntul ferm al Ministrului Educatiei. Toti elevii din Romania sunt vizati. Ce nu se mai face

Ministrul Educatiei a facut anuntul ferm de care sunt vizati toti elevii din Romania. Monica Anisie a anuntat ca nu se mai dau teze. Ministrul Educatiei a informat ca, din cauza epidemiei de COVID-19, care a impus sustinerea cursurilor exclusiv online, nu se vor mai da teze in acest an scolar. Monica Anisie, ministrul Educatiei, . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Toti elevii din judetul Hunedoara sunt trimisi sa invete online in urmatoarele 30 de zile

De luni, elevii hunedoreni vor face cursuri online la toate scolile si liceele din judetul Hunedoara, pentru urmatoarele 30 de zile.

Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Romania se duce tot mai mult spre un adevarat colaps in sistemul medical. Cu peste 10. 000 de cazuri in 24 de ore, spitalele din Romania tind sa seopreasca. Singura varianta fiind transferarea pacientilor in alte tari. Presedintele Klaus Iohannis a emis aceasta idee ieri. Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat aceasta varianta cu ministrul Sanatatii Vineri, .

Decizia de a amana olimpiadele loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a Bogdan: Mi se ia sansa de a-mi implini visul

Decizia Ministerului Educatiei de a amana olimpiadele in acest an scolar loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a, pe care un rezultat la olimpiada putea sa ii califice pentru cele mai mari facultati din lume si sa le dea sansa unei burse, date fiind costurile foarte mari de scolarizare, afirma Bogdan Teodorescu, elev in clasa a XII-a. Este unul dintre cei peste 1. 000 de elevi, parinti si profesori care cer ministerului sa gaseasca solutii de a organiza online olimpiadele. Anul trecut, el se calificase la olimpiada nationala la Astronomie, dar pandemia i-a luat aceasta sansa. El spune ca acum a pierdut din nou sansa de a-si implini visul: Nu COVID-ul mi-a luat sansa, ci ministerul.

CRBL, decizie radicala. De ce a plecat definitiv din Romania

Recent, CRBL a luat decizia de a se muta cu sotia si fiica lor in Spania. Artistul a intrat in direct in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro Tv, unde a dezvaluit ce anume l-a determinat sa faca aceste alegere. De ce a plecat CRBL definitiv din Romania CRBL si-a luat fiica si sotia, si .

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

Starea Justitiei, criticata dur de doua asociatii ale magistratilor: Fara reforme reale, justitia din Romania va ramane in continuare in perioada cea mai sumbra din istoria sa recenta

Doua organizatii ale magistratilor, Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie, critica dur starea in care se afla in prezent Justitia din Romania si acuza puterea legislativa si puterea executiva ca nu au nicio scuza pentru lipsa de vointa politica necesara in vederea modificarii imediate a legilor justitiei.

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii .

S-a mutat din Romania! Fosta vedeta Antena 1 e radicala, ce se intampla cu ea

Artistul CRBL a luat o decizie radicala in urma cu doua luni. Astfel, artistul si-a luat familia si s-a mutat in Spania. Dar ce este cu adevarat curios este motivul pentru care vedeta a renuntat la tot ceea ce avea in Romania, pentru a duce o viata noua peste hotare. Fosta vedeta Antena 1 e .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )