Libnet.ro
UNICEF

11:45

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Playtech Playtech,
Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii . continuă pe Playtech

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre gospodariile din Romania care receptioneaza posturi TV au un televizor HD sau receptioneaza posturi in format HD

In doar 4 ani, s-a triplat numarul gospodariilor din Romania care detin cel putin un televizor HD sau receptioneaza posturi TV in format HD, arata un studiu realizat de SES, operator international de sateliti. La finalul anului 2019 numarul gospodariilor HD din Romania era de 4,12 milioane, fata de 1,5 milioane la finalul lui 2015, iar gradul de penetrare al tehnologiei HD in Romania era de 55,3%, in conditiile in care numarul gospodariilor TV in Romania era de 7,45 milioane la finalul lui 2019, arata raportul.

Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Celebra artista si sotul sau au trait clipe de groaza. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicati intr-un accident de masina. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar atat vedeta, cat si sotul ei au scapat teferi. Artista a scapat de moarte ca prin minune in cadrul .

DOCUMENT Judetul din Romania care are un singur aparat PCR si face, in medie, doar 170 de teste pe zi

Varful pandemiei de COVID-19 a prins judetul Buzau cu un singur aparat de testare RT-PCR, care functioneaza la Directia de Sanatate Publica. Spitalele din judet nu au, in schimb, niciun aparat PCR. in perioada 17 octombrie - 30 octombrie, in judetul Buzau au fost prelucrate, in total, 2. 507 teste PCR, se arata intr-un raspuns al DSP Buzau la o interpelare formulata de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. O medie de doar 179 de teste pe zi.

11 judete din Romania se afla in scenariul rosu! Cifre uriase in Salaj si Timis

Un nou record de infectari a fost raportat in Romania, de Grupul de Comuniare Strategica: 8. 651 de cazuri noi de COVID-19. Trendul ascendent continua si in spatiul public se iau in calcul noi masuri.

Zona montana renumita unde natura are nevoie de ajutor. Cum poti sprijini plantarea a 10.000 de arbori

Una din cele mai importante asociatii de mediu din Romania a programat o campanie de plantare a 10. 000 de arbori intr-o zona in care padurea a fost taiata.

S-a mutat din Romania! Fosta vedeta Antena 1 e radicala, ce se intampla cu ea

Artistul CRBL a luat o decizie radicala in urma cu doua luni. Astfel, artistul si-a luat familia si s-a mutat in Spania. Dar ce este cu adevarat curios este motivul pentru care vedeta a renuntat la tot ceea ce avea in Romania, pentru a duce o viata noua peste hotare. Fosta vedeta Antena 1 e .

Telefonul Varstnicului. Care sunt cele mai mari probleme ale batranilor din Romania

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza Topul nevoilor varstnicilor din Romania si explica s.

Primul cadru didactic, din Romania, care si-a pierdut locul de munca pentru ca a refuzat predarea online: Nu putem sa ne abandonam pur si simplu clasa de elevi

Scoala online nu este facultativa. A aflat asta si o invatatoare din Dambovita care a ramas fara job pentru ca nu ar fi vrut sa le predea elevilor sai timp de trei luni. invatatoarea, care are, deja, varsta legala de pensionare, a devenit, astfel, primul cadru didactic din tara care a ramas fara contract de munca, pentru ca a refuzat sa predea online.

Bolt, rival al Uber, patrunde in inca un oras din Romania

Startup-ul de transport in sistem ride-hailing Bolt, un rival al Uber, si-a anuntat, vineri, extinderea in inca un oras din Romania, in care romanii vor putea castiga bani ca soferi parteneri prin aceasta aplicatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )