Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe Twitter, o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema Republicii Moldova, mentionand ca Romania ramane cel mai hotarat sustinator al. continuă pe Antena3

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire pe tema Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, pe contul sau de Twitter, ca are o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova. Mai mult de atat, seful executivului a mai precizat ca.

Victor Ponta, despre Festivalul International George Enescu: Romania ocupa un loc important pe harta internationala a muzicii clasice

Premierul Victor Ponta crede ca Romania are un loc important pe harta internationala a muzicii clasice, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. Dincolo de politica - va recomand o lectura interesanta despre.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Victor Ponta, la sedinta senatorilor PSD. Ce a declarat premierul

Premierul Victor Ponta a sosit, duminica, la Parlament, la sedinta de grup a senatorilor PSD, unde participa in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: Nu este nicio problema de comunicare cu ministrii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca nu exista nicio problema de comunicare cu ministrii. intrebat daca exista o problema de acest fel cu ministrii, premierul a.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august 2014 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )