Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

B1 B1,
Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa. continuă pe B1

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

Ponta vrea sa infiinteze un board al ANAF si sa reorganizeze institutia dupa modelul unor tari dezvoltate

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca doreste infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare, precizand ca vrea sa continue modernizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

Premierul Victor Ponta a spus marti ca, potrivit declaratiilor copresedintelui PNL Vasile Blaga, liberalii vor la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara, informeaza.

Replica acida din partea lui Victor Ponta pentru PNL: Nici gand sa faca ceva pentru oameni

PNL vrea guvernarea ca sa organizeze alegerile, nici gand sa faca ceva pentru oameni si pentru Romania, a declarat duminica premierul Victor Ponta, noteaza Agerpres. Reactia acestuia vine in urma declaratiei.

Victor Ponta, despre Festivalul International George Enescu: Romania ocupa un loc important pe harta internationala a muzicii clasice

Premierul Victor Ponta crede ca Romania are un loc important pe harta internationala a muzicii clasice, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. Dincolo de politica - va recomand o lectura interesanta despre.

Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe Twitter, o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema Republicii Moldova, mentionand ca Romania ramane cel mai hotarat sustinator al.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )