Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul INCREDIBIL al autoritatilor! Mai multi soferi drogati decat bauti in unele judete

B1 B1,
Anuntul INCREDIBIL al autoritatilor! Mai multi soferi drogati decat bauti in unele judete

Autoritatile au constatat ca, in unele judete, au fost depistati mai multi soferi drogati decat bauti, iar pentru combaterea acestui fenomen, Brigada Rutiera a cumparat primele aparate performante pentru de. continuă pe B1

VIDEO Mai multi soferi drogati dect bauti n unele judete. ntrebarile halucinante adresate politistilor

Politistii primesc intrebari halucinante de la soferii pe care ii controleaza. Agentii au inceput sa constate ca in unele judete sunt prinsi mai multi soferi drogati decat bauti,.

Prahova: O maicuta a fost surprinsa in timp ce abandona pe un camp mai multi saci cu pui de caini(VIDEO)

O maicuta de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova a fost surprinsa in momentul in care lasa pe un camp mai multi saci in care se aflau pui de caine. Cel care a prins-o in flagrant este.

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc - VIDEO

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc din cartierul Tatarasi. Din imaginile surprinse de un locatar se observa cum cei mici se provoaca reciproc. Ba.

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )