Libnet.ro
UNICEF

11:15

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Hotnews Hotnews,
 [P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania. continuă pe Hotnews

Comisarul european pentru Uniunea Energiei s-a ntlnit luni, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romni, n conditiile n care Parlamentul ar putea vota, saptamana aceasta, Legea offshore

Maros sef269;ovi269;, vicepresedintele Comisiei Europene si comisar european pentru Uniunea Energiei, a avut luni intalniri la Bucuresti cu mai multi oficiali romani din Guvern si Parlament. De altfel, a participat si la o conferinta pe teme energetice. Aceste intalniri au avut loc in contextul in care zilele acestea, Camera Deputatilor trebuie sa ia decizia finala asupra legii privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Legea va fi dezbatuta marti, pe articole, in Comisia pentru Industrii, dupa care va fi trimisa in plen.

Eurostat: Romania, tara din UE cu cei mai multi cetateni care nu pleaca in vacanta. Principalul motiv - lipsa banilor

Conform barometrelor Eurostat, Romania este prima in topul tarilor din UE in care populatia nu pleaca in vacanta, pentru ca majoritatea nu-si permite din punct de vedere financiar.

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc - VIDEO

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc din cartierul Tatarasi. Din imaginile surprinse de un locatar se observa cum cei mici se provoaca reciproc. Ba.

Prahova: O maicuta a fost surprinsa in timp ce abandona pe un camp mai multi saci cu pui de caini(VIDEO)

O maicuta de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova a fost surprinsa in momentul in care lasa pe un camp mai multi saci in care se aflau pui de caine. Cel care a prins-o in flagrant este.

Anuntul INCREDIBIL al autoritatilor! Mai multi soferi drogati decat bauti in unele judete

Autoritatile au constatat ca, in unele judete, au fost depistati mai multi soferi drogati decat bauti, iar pentru combaterea acestui fenomen, Brigada Rutiera a cumparat primele aparate performante pentru de.

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Topul meseriilor in Romania: in ce domenii lucreaza cei mai multi romani

Romania este tara muncitorilor necalificati si cu salarii extrem de mici. Cei mai multi angajati sunt soferi, vanzatori si paznici. Daca te-ai intrebat vreodata care sunt meseriile care domina in Romania si te-ai gandit ca sunt muncile de jos, cum le spun unii pe nedrept, ai ghicit. Dupa 45 de ani in care vechiul regim [].

Caz UIMITOR in Vrancea: Mai multi barbati arestati, dupa ce au infiintat o cultura de canabis (VIDEO)

Trei barbati din Focsani au fost arestati preventiv, iar un alt barbat a fost pus sub control judiciar, ei fiind suspectati ca au infiintat o cultura ilegala de canabis. Politistii au descoperit si desfi.

Atac armat in SUA! Mai multi copii au fost injunghiati. Bilantul VICTIMELOR

Un atac armat a avut loc intr-un oras din statul Idaho, SUA, noua oameni, printre care sase copii, fiind injunghiati. Copiii raniti au intre 3 si 12 ani, iar unii sunt refugiati din Irak, Siria si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )