Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Playtech Playtech,
Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat ca coronavirusul va schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, potrivit CNBC. Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie Dupa estimarile mele, 50% din totalul calatoriilor in scop de afaceri vor disparea, iar angajatii vor lucra la . continuă pe Playtech

Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Medicul Militar Valeriu Gheorghita, sef al Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a mentionat ca vaccinarea impotriva noului virus va fi gratuita. in plus, el a mai precizat ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinari Astfel ca din momentul in care va sosi in tara prima transa .

Profetia lui Bill Gates care spune ce se va intampla imediat dupa ce totul se va termina cu virusul

Profetia lui Bill Gates: cum va arata lumea post-Covid. Schimbarile legate de munca si calatorii anuntate de cofondatorul Microsoft. Bill Gates: ce se va intampla imediat dupa ce totul se va termina cu virusul Pandemia de COVID-19 va modifica fundamental modul in care oamenii calatoresc si isi desfasoara activitatea, chiar si dupa ce pandemia se .

Cand se intorc elevii la scoala, de fapt. Ministerul Educatiei a facut anuntul momentului

Potrivit unui oficial al Minsterului Educatiei, copiii s-ar putea intoarce la scoala incepand cu cel de-al doilea semestru al acestui an scolar, in functie de evolutia situatiei epidemiologice. Cand se intorc elevii la scoala, de fapt Aceasta apreciere ii apartine lui Sorin Ion, noul secretarul de stat din Ministerul Educatiei Nationale, care este responsabil cu .

Recuperarea economica dupa pandemie, un vis frumos pentru romani: cine a pacalit pe cine

Foarte multi romani sunt convinsi ca statul a ajutat firmele din tara sa treaca mai usor peste pandemie. Realitatea este insa cu totul alta, in timp ce datoria publica a Romaniei a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )