Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anuntul momentului, facut de ANAF! Toti romanii care folosesc acest tip de casa de marcat trebuie sa stie asta

B1 B1,
Anuntul momentului, facut de ANAF! Toti romanii care folosesc acest tip de casa de marcat trebuie sa stie asta

Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), desfasoara, in Spatiul Privat Virtual SPV), o noua campanie de informare a contribuabililor, pentru stimularea acestora. continuă pe B1

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Ce porecla avea Elena Ceausescu, in satul in care s-a nascut. Toti cei care au cunoscut-o ii spuneau asa

Elena Ceausescu este un personaj marcant al istoriei Romaniei. Dupa moartea sa, multe povesti despre cuplul invincibil au putut fi spuse, iar una dintre ele este legata de porecla pe care o avea, in satul in care s-a nascut. Ce porecla avea Elena Ceausescu, in satul natal Elena Ceausescu, sau dupa cum se intitula savanta .

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )